Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
neboj se, nejsem žádnej přizdisráč a vim co k tomu patří.... nicméně jednotka není žádná, budíky si zpracovávají informace samy z běžných čidel které jsou stejné pro mfa budíky (jiné jsou štekry a ele), nicméně ele. snímač rychlosti mám také....jak říkám, v tomhle směru mě poučovat nemusíš
Citace: hospodskej Březen 12, 2012, 18:24:23 odpoledneneboj se, nejsem žádnej přizdisráč a vim co k tomu patří.... nicméně jednotka není žádná, budíky si zpracovávají informace samy z běžných čidel které jsou stejné pro mfa budíky (jiné jsou štekry a ele), nicméně ele. snímač rychlosti mám také....jak říkám, v tomhle směru mě poučovat nemusíš OKi OKi, pak dej echo jak se ti to tam povedlo nabastlit BTW dělej fotodokundamentaci To bude nejlepčejší
Citace: Airarmy Březen 12, 2012, 13:59:44 odpoledneDejnos ano máš pravdu bylo to v soplu Cadet GSI nebo tak nějako a byl to masec. Kdyby to šlo někde sehnat za levnej peníz ani bych se neváhal to tam nabastlit.Jen chci ještě podotknou že k těm digifizum patří "NĚCO" jako ŘJ, pro rejpaly, je to pokus o ŘJ. a do ní jsou vedeny skoro všechny informace z čidel. A že jich tam je požehnaně !!!Jo Hospy a ještě budeš potřebovat snímač na převodovku aby ti ukazoval tachometr !!!Někde sem ho viděl na ebay... Jo a má to i jiné držáky na uchycení přístrojáku neboj se, nejsem žádnej přizdisráč a vim co k tomu patří.... nicméně jednotka není žádná, budíky si zpracovávají informace samy z běžných čidel které jsou stejné pro mfa budíky (jiné jsou štekry a ele), nicméně ele. snímač rychlosti mám také....jak říkám, v tomhle směru mě poučovat nemusíš
Dejnos ano máš pravdu bylo to v soplu Cadet GSI nebo tak nějako a byl to masec. Kdyby to šlo někde sehnat za levnej peníz ani bych se neváhal to tam nabastlit.Jen chci ještě podotknou že k těm digifizum patří "NĚCO" jako ŘJ, pro rejpaly, je to pokus o ŘJ. a do ní jsou vedeny skoro všechny informace z čidel. A že jich tam je požehnaně !!!Jo Hospy a ještě budeš potřebovat snímač na převodovku aby ti ukazoval tachometr !!!Někde sem ho viděl na ebay... Jo a má to i jiné držáky na uchycení přístrojáku
akorát budeš nervozní že to o půl voltu míň dobíjí , tlak klesl o půl bar .... honem to prodej (mi)
Citace: araman Březen 13, 2012, 19:18:09 odpoledneakorát budeš nervozní že to o půl voltu míň dobíjí , tlak klesl o půl bar .... honem to prodej (mi)myslíš něco podobnýho jako když mi army před lety zapojil tachometr a otáčkoměr a já začala řvát, ať to okamžitě odpojí??"V tomhle budíčku se bojim o auto a v tomhle se bojim o sebe"!!