Autor Téma: deywis - vw scirocco mk2, 1.8 8V JH, 1990  (Přečteno 5035 krát)

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
deywis - vw scirocco mk2, 1.8 8V JH, 1990
« kdy: Únor 22, 2011, 23:10:26 odpoledne »
Tohle je moje v pořadí druhý sciro, vlastním ho od května 2009. Z výrobní linky sjelo v roce 1990, v Německu byla provedena přestavba na papíry z mk1. V České republice jsem třetím majitelem.

Koupil sem ho bouraný na střechu. Auto se dalo do provozuschopnýho stavu a odjezdila se s ním sezona 2009. Od roku 2O1O se snažím vychytávat drobné technické nedostatky a vylepšovat vzhledovou stránku, takže přišel na řadu štelovací podvozek a nový kola, vyhodily se zadní sedačky, namísto nich přišla velká plotna z dřevotřísky. V tomto stavu jsem odjezdil sezonu 2010, v letošním roce jsem sedačky vrátil zpátky, jelikož chci auto udržet v co nejoriginálnějším stavu.

Na letošek mám v plánu ještě opravit promáčkliny na karoserii a dál se zabývat technickými věcmi.

V létě 2011 zadní sedačky zase zmizely a celý kufr se bude předělávat. V interiéru se zabydlely 3 bodové pásy Schroth. Postupně jsem začal měnit všechny lakované věci v interiéru za originální černé.

Oprava promáčklin na karoserii se přesouvá na jaro 2012 (doufám).

motor:        1.8 JH
podvozek : JOM
kola:           Ronal Turbo leštěné, 7,5x15"
interiér:      originál anatomické sedačky Recaro
audio:         rádio panasonic, repro lightning audio
úpravy:       zadní světla z verze scala, lízátko z laguny, volant GTi ze scira mk1, mračítko, 3 bodové pásy schroth,zadní vrata bez křídla

« Poslední změna: Srpen 02, 2011, 23:12:30 odpoledne od deywis »

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88