Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
potřebuju aby mi někdo přijel složit auto ...
Citace: tweetyna Duben 10, 2011, 20:18:18 odpoledneneeee??? to nechápu... Co nechapes? Odjizdim na dovcu cca 700km odsud, a budu tam skoro cele dva tydny co mam dovolenou. Kdyby byl sraz na zacatku nebo na konci me dovolene tak bych odjel pozdeji nebo se vratil driv, ale jelikoz je v polovine tak se prece nebudu vracet v polovine tech 700km kvuli srazu
neeee??? to nechápu...
Citace: speed Duben 11, 2011, 22:42:01 odpolednepotřebuju aby mi někdo přijel složit auto ... tak jsem taky jako jedinná která to potřebuje obráceně?
Citace: Lucas Duben 10, 2011, 20:20:46 odpoledneCitace: tweetyna Duben 10, 2011, 20:18:18 odpoledneneeee??? to nechápu... Co nechapes? Odjizdim na dovcu cca 700km odsud, a budu tam skoro cele dva tydny co mam dovolenou. Kdyby byl sraz na zacatku nebo na konci me dovolene tak bych odjel pozdeji nebo se vratil driv, ale jelikoz je v polovine tak se prece nebudu vracet v polovine tech 700km kvuli srazu no a to je právě to co nechápu... jak upřednostníš skvělou dovolenou někde k zahraničí, předpokládám u krásnýho moře se spoustou sluníčka, před smradlavejma plechovkama s partou vožralejch magorů
Já se přihlásím až po vikendu - podle toho jestli se mi podaří složit auto .... jestli ne, tak přijedu mišákem a proženu vám pérka rodinnym sedanem !!
Citace: speed Duben 26, 2011, 22:51:37 odpoledneJá se přihlásím až po vikendu - podle toho jestli se mi podaří složit auto .... jestli ne, tak přijedu mišákem a proženu vám pérka rodinnym sedanem !! nono to už tam bude jeden mišák tak skládej co ti to udělalo žes ho rozebral