Autor Téma: Jak správně nastavit a následně naladit JH  (Přečteno 10270 krát)

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
Re: Jak správně nastavit a následně naladit JH
« Odpověď #15 kdy: Srpen 18, 2010, 23:13:03 odpoledne »
hele, danešku  a jaké by byl problém to pěkně naskenovat a dat to do sekce servis ?  (tu CZ verzi)

- jinak super , je tam všechno krásně popsany  8) 8) 8)
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
« Odpověď #16 kdy: Srpen 19, 2010, 09:08:11 dopoledne »
no myslím, že žádný :)
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Odpověď #17 kdy: Srpen 19, 2010, 14:27:27 odpoledne »
Tak jsem nafotil příručky co mám doma, něco je popsáno česky a něco je dokonce i Rusky. Je tam toho více tak doufám, že si vybereš. Pokud by jsi potřeboval něco podrobněji pokusím se to zodpovědět.

Nafocené materiálly je možno stáhnout z TOHOTO ODKAZU

Moc děkuji za podklady, určitě mě to posune dál.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline camaroo

« Odpověď #18 kdy: Říjen 17, 2010, 00:10:49 dopoledne »
Zdravim , sem tady novej . Mam doma jedek kousek od zendra . Koupil jsem to dojebaný jak to jen šlo a po pár pokusech oživit starej motor sem ho vzteky vyhodil z auta a začal dělat věci pořádně. V motoru mam narvanejch už 25 tisíc a je fakt celej uplně novej a mnou složenej. Teď sem ho dal do auta a mam veliký problémy se v tej džungly kabelů od těch domácích kutilů a debilních panelákovejch"tuningářů" vyznat . Vím přesně jak to makáč hned na začátku myslel a musím ho podpořit. Mam na K-jetronic např. krásný anglický manuály. jenže neumim anglicky  ;D ... takže já radím , domluvit si hodiny doučování live s někym , kdo tomu fakt rozumí. Např. tady z borcem co to tady asi spravuje domluvit někdy někde sraz. Vzít tam jedno scirroco s JHčkem a K-Jetronikem. V  origo stavu. Určitě bych si udělal vejlet taky s foťákem a notesem a rád se přiučil. Myslim že už v tomhle taky nejsem uplnej amatér ale je stále se co učit ...

Offline camaroo

« Odpověď #19 kdy: Říjen 17, 2010, 10:00:04 dopoledne »

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #20 kdy: Říjen 18, 2010, 22:51:35 odpoledne »
Zdravim , sem tady novej . Mam doma jedek kousek od zendra . Koupil jsem to dojebaný jak to jen šlo a po pár pokusech oživit starej motor sem ho vzteky vyhodil z auta a začal dělat věci pořádně. V motoru mam narvanejch už 25 tisíc a je fakt celej uplně novej a mnou složenej. Teď sem ho dal do auta a mam veliký problémy se v tej džungly kabelů od těch domácích kutilů a debilních panelákovejch"tuningářů" vyznat . Vím přesně jak to makáč hned na začátku myslel a musím ho podpořit. Mam na K-jetronic např. krásný anglický manuály. jenže neumim anglicky  ;D ... takže já radím , domluvit si hodiny doučování live s někym , kdo tomu fakt rozumí. Např. tady z borcem co to tady asi spravuje domluvit někdy někde sraz. Vzít tam jedno scirroco s JHčkem a K-Jetronikem. V  origo stavu. Určitě bych si udělal vejlet taky s foťákem a notesem a rád se přiučil. Myslim že už v tomhle taky nejsem uplnej amatér ale je stále se co učit ...
Jo tak to asi nepujde. Nevím kde seženeš JéHáčko s K-Jetronicem. To se nikdy nedělalo  ;)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej