jelikož se blíží sraz a ja stale nejedu, mám posrané auto od vlaštovek pavučiny pod kapotou, tak jsem se rozhodl znova se do něj opřít. problém je psaný na začátku budu sem dávat nejaké foto ve verzi AZ- kvízu (co to je? atd.)
studený start výborny chytne na otočení, teplota se dostane presně na provozku a motor chcípne pokud nejsou otáčky nad 3 tis.
3tis. a víc motor běha normálně, ale pod 3 tis. motor se začne dusit a nejde do otáček. po vyndání jsou svíčky bud lehce vlhké nebo černe jak afričan na bílém podkladu.
Krom holého bloku s hlavou jsem vše povyměnoval aspon jednou někdy i 3krát. Mam vykuchané DX čímž myslím bez elektriky na motoru ( krom čidel tlaku oleje, teploty oleje, mazání, teplota vody, přívod na indučku rozdělovač, páty vstřik a bimetal na sání, tot celá ele na mém motoru.
Pojistková skřín, zapalování a zběžná ele na chod motoru byla po konzultaci s armádou vyměněna a prohlédnuta.
Tlakovací čerpadlo Bosh (fungl nové i s regulátorem tlaku), váha vzduchu 3x vyměněná z funkčních scirocc včetně rozdělovače paliva, benzínový filtr nový.
KONEČNĚ MŮJ DOTAZ : co je na obrázku a kdo mi vysvětlí přesnou funkci téhle blbiny. je to přímo nad tlakovacím čerpadlem u pravého zadního kola, vede do toho benzin z čerpadla a z toho jde dopředu k roždělovači. a dál jestli to tam je nutné mít? a muže to mít vliv na můj problém? je to tak zrezlé, že to nemusí fungovat.