Autor Téma: jak je to s depozitem?  (Přečteno 12871 krát)

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
Re: jak je to s depozitem?
« Odpověď #15 kdy: Červen 09, 2010, 16:34:21 odpoledne »
Tak já mám takovouhle vlastní zkušenost:
Jedno auto jsem dal cca před devíti lety do depozitu, to v mém případě znamenalo odevzdat "malý techničák" a spz , velký techničák mi nechali BEZ jakéhokoliv záznamu. Jestli jsem něco platil, to už si nepamatuju, ale dodnes nemám povědomí, že bych měl něco za depozit platit. Mám se bát, nebo se spolehnout, že v té době byly jiné předpisy  ??? ??? ????!? Tento stav (nepojízdné) bude trvat ještě cca 3 roky. Když do toho zašťourám, budu platit jako mourovatý? :o >:(
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Odpověď #16 kdy: Červen 10, 2010, 06:43:15 dopoledne »
Cherry:  v tvem případě buď vklidu .  žadná pokuta nebude.  jestliže byli spz dany do  depozitu před 7/2006 . tak pro ně platí neomezený "pobyt" .. SPZ davaný po tomto datu jsoui jen rok + 1/2 prodloužení .
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Odpověď #17 kdy: Červen 10, 2010, 13:16:38 odpoledne »
Cherry:  v tvem případě buď vklidu .  žadná pokuta nebude.  jestliže byli spz dany do  depozitu před 7/2006 . tak pro ně platí neomezený "pobyt" .. SPZ davaný po tomto datu jsoui jen rok + 1/2 prodloužení .

Uff , to jsi mě docela uklidnil, pokud je to info na 100%.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.