Autor Téma: Inzerce z ostatních webů(Sbazar,annonce,fora a.t.d.)  (Přečteno 240810 krát)

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
Re: Inzerce z ostatních webů(Sbazar,annonce,fora a.t.d.)
« Odpověď #300 kdy: Březen 17, 2011, 16:53:53 odpoledne »
docela krasavec, ale ta cena mi vyrazila dech ...  :-X :-X :o
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #301 kdy: Březen 17, 2011, 17:33:47 odpoledne »
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/volkswagen/scirocco/8715333

Malem jsem spadl smichy z židle. Tolik peněz za JHčko v slušnějšim stavu. To bych si mohl rovnou koupit minimalně 4 stejné a ještě by mi zbylo.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #302 kdy: Březen 17, 2011, 19:12:36 odpoledne »
stejná barva jak to moje  :D  když vidím cenu, tak opravím ten pomačkanej bok, kapotu a nárazník fouknu do červené a hodím cenu tak 120 000  ;D

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Odpověď #303 kdy: Březen 17, 2011, 21:34:06 odpoledne »
tady vidite panove,ze cena scir jde konecne nahoru ;D
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline jajin17

• registrovaný uživatel
  • **
  • I love you VW
« Odpověď #304 kdy: Březen 18, 2011, 00:16:06 dopoledne »
tady vidite panove,ze cena scir jde konecne nahoru ;D
Já jsem jedině rád :)))
VW Scirocco GT PL 106kW
VW Lupo 1,0 37kW
VW Passat Variant B35 1,8 66kW

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • legendy nesmí nikdy zemřít !
« Odpověď #305 kdy: Březen 18, 2011, 18:15:09 odpoledne »

Malem jsem spadl smichy z židle. Tolik peněz za JHčko v slušnějšim stavu. To bych si mohl rovnou koupit minimalně 4 stejné a ještě by mi zbylo.

Chytám tě za slovo, dej mi typ na to samé za 20 tisíc a já ho okamžitě koupím a ještě ti dám prémii, a když mi ukážeš na to samé s 16V za 30 , tak máš u mě prémii x 2.
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline Martin .V

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #306 kdy: Březen 18, 2011, 18:40:51 odpoledne »
to červené scirocco z KNB je moc pěkné často sem ho potkaval jen mě mrzí ta cena , bej za míń tak snad neváhám když to mám u doslova u huby :D

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #307 kdy: Březen 18, 2011, 19:54:21 odpoledne »
To Cherry: No nevím, kde se po autech koukáš, ale já u svýho JH 91, který bylo možná i lepší než tohle, měl cenu k jednaní 25 tis. (s tím, že bych šel i níž) a neprodal jsem....až jsem se nakonec po půl roce rozhodl, že si ho nechám.....už mě to nebavilo....každej jenom sliboval, že přijede a určitě si ho veme a pak nic.... Jo a pokud si pamatuji, tak Cavalera prodaval loni v letě svýho 16V PL taky někde okolo 25.....Takže se sehnat za ty peníze dá......Pokud na tom teda někdo nechce vytřískat co se dá a to včetně dílů...(a zkouší tu třeba i aukce), viz. někteří současní prodejci zde.... ;)     
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #308 kdy: Březen 19, 2011, 09:17:45 dopoledne »
to Cavalery bylo pak naprodej dokonce za 16000 když z toho někdo vykuchal vnitřek a dal tam dvě skořepiny ;)

jo a lefi prodával svoje PL, ale to už je pryč :D
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #309 kdy: Březen 19, 2011, 11:44:25 dopoledne »

Chytám tě za slovo, dej mi typ na to samé za 20 tisíc a já ho okamžitě koupím a ještě ti dám prémii, a když mi ukážeš na to samé s 16V za 30 , tak máš u mě prémii x 2.

Koukni se na e-bay a mužeš si vybirat. Za 2 tis euro což je necelých 50 tisic koupiš auto ze 110kW z 16V na webrech a k tomu z 36 tis km. Tak nad svými slovy pouvažuj. Jinak klasicka scira bez uprav se pohybujou kolem 1000 Eur.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #310 kdy: Březen 19, 2011, 11:53:37 dopoledne »
To Cherry: No nevím, kde se po autech koukáš, ale já u svýho JH 91, který bylo možná i lepší než tohle, měl cenu k jednaní 25 tis. (s tím, že bych šel i níž) a neprodal jsem....až jsem se nakonec po půl roce rozhodl, že si ho nechám.....už mě to nebavilo....každej jenom sliboval, že přijede a určitě si ho veme a pak nic.... Jo a pokud si pamatuji, tak Cavalera prodaval loni v letě svýho 16V PL taky někde okolo 25.....Takže se sehnat za ty peníze dá......Pokud na tom teda někdo nechce vytřískat co se dá a to včetně dílů...(a zkouší tu třeba i aukce), viz. někteří současní prodejci zde.... ;)    

Teď napíšu jen svůj dojem z fotek, protože o tom autě vím evidentně míň než vy, ale Cavalerovo auto s originálem mělo společnou snad jen karoserii a ta už nějaký ten amatérský závod jistě pamatovala. kdybych chtěl olítaného rádoby závoďáka, tak to zvolím. přiznám se, že jsem o tom autu uvažoval kvůli motoru, ale bál jsem se, že zrovna motor bude utahanej. S tím červeným to přece nesnese porovnání, tam je přece hodnota v tom originálním stavu. Za motor bych už ruku nedal s takovým nájezdem, ani ho pro jistotu nenafotil. Když už tady spekuluju, tak bych viděl reálnou cenu někde kolem 40ti litrů, ale za dvacet by bylo podle mě pod cenou. (to červené)
« Poslední změna: Březen 19, 2011, 12:44:25 odpoledne od Cherry »
Mám se tak jak si zasloužím, líp než si přejí moji nepřátelé, hůř než si přeju já.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #311 kdy: Březen 19, 2011, 11:54:21 dopoledne »

Koukni se na e-bay a mužeš si vybirat. Za 2 tis euro což je necelých 50 tisic koupiš auto ze 110kW z 16V na webrech a k tomu z 36 tis km. Tak nad svými slovy pouvažuj. Jinak klasicka scira bez uprav se pohybujou kolem 1000 Eur.

ukaž, to mě zajímá  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #312 kdy: Březen 19, 2011, 12:04:24 odpoledne »

No, já psal o autu za "tvých" 20 tisíc, ty tu píšeš o 50ti tisících a o 25. tisících venku za standard káru. přičti si k tomu dovoz, přihlášení do provozu, a jseš opět mimo diskusi, protože mimo jiné to červené nepovažuji v současné době za standard.
Uvažovat nad svými slovy?, ::) , klídek, jde jen o nezávaznou diskusi  ;)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #313 kdy: Březen 19, 2011, 12:11:31 odpoledne »
Jasně. Ale i v čechach se da koupit auto za 20 tisic ve slušném stavu. Jo tam to auto bylo mimo misu protože vyšlo na hodně ale on tam měl uplně jiný motor komplet rám a k tomu asi nový lak. Ja myslim že za 80 tisici koupiš už hodně raritni sciro. A jestli ses koukal tak nedavno se prodalo v de sciro za myslim 8 stovek eur a bylo to komplet rieger a nebylo ani daleko od čr. Tu jde o to že to nikdo nekoupi za tu cenu, a jestli jo tak je blazen
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Cherry

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #314 kdy: Březen 19, 2011, 12:42:15 odpoledne »

Tak to Riegrovo sciro byla 100% past a naprosto neprodejná do ČR. O Rieger sadách něco trochu vím (jednu vlastním). Prodával jen nedodělanou kastli-nekompletní a hlavně bez TUV - bez papírů, tedy NEPŘIHLÁSITELNÉ v ČR. Tak fakt ti opět nerozumím, co jsi tím chtěl říct.

Možná jsem podle tvé kvalifikace blázen, ale mě moje šíro vyšlo jen v materiálu na daleko, daleko víc než 80. A zas tak raritní ho nemám. Jasně cena pořizovací a prodejní je vždy jinde, jinými slovy vždy ztráta.