Witam was,
jak byście mieli ochotę to zapraszam !

Data zlotu :
07.06 - 11.06.2017miejsce :
Karłówa dokładnie tu :
https://www.google.pl/maps/place/SZCZELINIEC+O%C5%9ARODEK+WYPOCZYNKOWY/@50.474713,16.3421578,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x42f3bc51f5da5b78!8m2!3d50.474713!4d16.3421578Ośrodek w porównaniu do tegorocznego, naprawdę luksusowy !!Z resztą sami oceńcie.
http://www.szczeliniec.pl/położony malowniczo w samym sercu parku narodowego i dokładnie po środku słynnej trasy 100 zakrętów 
A oto pokrótce plan zlotu, czyli jakie atrakcje nas w przyszłym roku czekają :
- zwiedzanie podziemnego miasta Hitlera w Ossówce
- wycieczka na Szczeliniec Wielki (najsłynniejszy punkt widokowy) - tylko dla chętnych
- spływ pontonowy
- wjazd samochodami do błędnych skał (dla chętnych) + zwiedzanie kaplicy czaszek również dla chętnych
oprócz tego czekają na nas dwa wieczory z Dj em, bo udowodniliście w tym roku że lubicie tańczyć

+ wybór najładniejszych samochodów itp.
Koszt za cały zlot podobnie jak w tym roku : 420 PLN / os. , w tym :
- Koszulka - tym razem do wyboru czy Scirocco 1 czy scirocco 2 , jeśli ktoś chce obie (+40 PLN)
- nocleg x 4
- sniadania x 4 (uwaga w tym roku nie ma opcji bez śniadania - właściciel nie chce sie bawić w żadne karteczki...)
- prezent powitalny + naklejka
- drzewo na ogniska x 4 + 2 noce DJ
- wejście do podziemnego miasta + parking
- spływ pontonowy + jedzenie po
- przewodnik na szczeliniec wielki
- no i oczywiście przejazd konwojem słynną trasą stu zakrętów !!

- blędne skały oraz kaplica czaszek - tylko dla chętnych, płatne na miejscu dodatkowo, łacznie ok. 30 PLN od osoby
Co ważne ....
wpłaty za zlot do : 31.03.2017 (Niestety ale taką datę wyznaczył mi właściciel ośrodka)
A propos ilości miejsc i dokładnego rozkładu domków i pokoi, opiszę wszystko dokładnie po Nowym Roku

Jendak jedno już mogę was zapewnić, wszystkie domki i pokoje mają
własne łazienki a domki dodatkowo aneksy kuchenne, pokoje mają jedną wspólną kuchnie na korytarzu 
Reszta po Nowym Roku !

A teraz życzę wam wszystkim Wspaniałych Świąt i nie obżerać mi się za bardzo bo się do Scirocco nie zmieścicie

Pozdrowienia !!!