Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: Zipp Září 06, 2016, 22:11:27 odpoledneMilo, a po dálnici je to blbý? Přijde mi to pohodlnější než se někde crcat po okreskách. jj jestli máš známku tak po dálnici je to nejlepší ale kupovat známku na 10km je blbost a bez známky to neskoušejte stojí to 300e a nemusí vás chytit stačí když vás sejmou na kameruA jestli chceš jed pres Bratislavu tak je to o dost dál a v pátek dost ucpaný ale jak chceš .
Milo, a po dálnici je to blbý? Přijde mi to pohodlnější než se někde crcat po okreskách.
Citace: milo Září 07, 2016, 20:43:55 odpoledneCitace: Zipp Září 06, 2016, 22:11:27 odpoledneMilo, a po dálnici je to blbý? Přijde mi to pohodlnější než se někde crcat po okreskách. jj jestli máš známku tak po dálnici je to nejlepší ale kupovat známku na 10km je blbost a bez známky to neskoušejte stojí to 300e a nemusí vás chytit stačí když vás sejmou na kameruA jestli chceš jed pres Bratislavu tak je to o dost dál a v pátek dost ucpaný ale jak chceš .Lepsi jet na Brno a pak to strihnout na Uherske Hradiste a pres Stary Hrozenkov na Trencin