Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
ráno tady bylo trochu zataženo, ale ted už je tu uplně krásně a modro - zkus odtahnout žaluzie, třeba sse rozední
slunečno ?? na kterým kontinentu žiješ ??
Citace: horan Srpen 17, 2010, 20:06:11 odpoledneDanek: včera tam někde u vás byla bouračka kamionu. Tak ten kamion byl náš . Takže jestli si stál někde v koloně, tak se ti jménem firmy omlouvám. K této politování hodné události dochází maximálně dvakrát denně jj byla, ale v koloně jsem nestál, takže vše OK. BTW: ty ještě jezdíš? Myslel jsem, že makáš v servisu.
Danek: včera tam někde u vás byla bouračka kamionu. Tak ten kamion byl náš . Takže jestli si stál někde v koloně, tak se ti jménem firmy omlouvám. K této politování hodné události dochází maximálně dvakrát denně
Danešku máš to kuááásny
Citace: Airarmy Srpen 17, 2010, 10:08:16 dopoledneCitace: Rst Srpen 16, 2010, 07:42:31 dopoledneNAZÄREK tož jaké bél véékend? já su hrbaté jak Š120 Proč seš hrbaté ? ? ? Kde jsi se vožral a usnul ? ? ? Někde ve chlévku, co ? ? ? Zmohla mně jedna taková, hubená byla,jak se.. joo lopata se ji říká
Citace: Rst Srpen 16, 2010, 07:42:31 dopoledneNAZÄREK tož jaké bél véékend? já su hrbaté jak Š120 Proč seš hrbaté ? ? ? Kde jsi se vožral a usnul ? ? ? Někde ve chlévku, co ? ? ?
NAZÄREK tož jaké bél véékend? já su hrbaté jak Š120