Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
zdar lidi.. gde ste šici?
Lajos: a tohle dokáže pouštět/zastavovat těch 220v? POkud ano, tak by to mohlo byt dobrý. Na co by to mohlo vyjít?
Tak všem mockrtá děkuji za přáníčka, doufám že to dobře oslavíme na srazíku
to je fakt.. možná by nebylo od věci dát dohromady seznam lidí co přijedou už ve středu abych věděl s čim mám počítat
Citace: Mates Červen 25, 2010, 23:22:22 odpoledneto je fakt.. možná by nebylo od věci dát dohromady seznam lidí co přijedou už ve středu abych věděl s čim mám počítatKakája středa, se mi něco zdá? Že bych přijel už ve čtvrtek s rezervníma játrama?
Citace: lajos Červen 25, 2010, 23:39:54 odpoledneCitace: Mates Červen 25, 2010, 23:22:22 odpoledneto je fakt.. možná by nebylo od věci dát dohromady seznam lidí co přijedou už ve středu abych věděl s čim mám počítatKakája středa, se mi něco zdá? Že bych přijel už ve čtvrtek s rezervníma játrama?oficiálně začíná sraz ve čtvrtek, ale někteří jedou jako předsunutá jednotka nebo přípravný výbor a bude se nocležnit u matesa a den předtim eště u armulínka
Citace: Airarmy Červen 25, 2010, 22:30:11 odpoledneTak všem mockrtá děkuji za přáníčka, doufám že to dobře oslavíme na srazíku to se uvidí podle toho kolik dovezeš na oslavu kořalky a píva
oficiálně začíná sraz ve čtvrtek, ale někteří jedou jako předsunutá jednotka nebo přípravný výbor a bude se nocležnit u matesa a den předtim eště u armulínka