Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
tak zatim metoda C - takticky přešel na jiny tema
to tak to si buď jistej že muj nadřizenej mi nepřidá (nemuže přidat) - ten mě jen muže "vychválit" před jeho nadřizenym a ten muže poprosit němčoura aby to schválil .. prostě měla neni nad to pracovat v nadnárodní společnosti ..
deywis musel k ránu asi pul hodinky pracovat.. proto se opozdil.. ale samozřejmě sem na vás nezapoměl chlapci takže.... DOBRÉ RÁNÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Jinak přátele mojí.Jsem v ráji ! ! !Ráno švédské stoly prohýbajícíse pod vahou dobrého jídla, obědy nádhera, a večře ještě lepší, plznička za 25,- no prostě náádhera !!!Jo a ještě ráno byla ranní kávička na terásce s cigaretkou, no prostě lahoda jak já ty rehábky miluji !!!
Citace: Airarmy Červen 23, 2010, 11:00:06 dopoledneJinak přátele mojí.Jsem v ráji ! ! !Ráno švédské stoly prohýbajícíse pod vahou dobrého jídla, obědy nádhera, a večře ještě lepší, plznička za 25,- no prostě náádhera !!!Jo a ještě ráno byla ranní kávička na terásce s cigaretkou, no prostě lahoda jak já ty rehábky miluji !!! tady vidíte přátelé kam putují peníze daňových poplatníků
Co já mám zkušenost, tak to takové hi-fi jak píše Army není. Doma si teda dopřávám rozhodně více. Ale i tak, je to asi jedna z posledních vymožeností co náš stát vojákům, policajtům a hasičům jednou za čas dopřeje. A pokud vím, tak i na tu má dojít.
Citace: deywis Červen 23, 2010, 13:32:49 odpoledneCitace: Airarmy Červen 23, 2010, 11:00:06 dopoledneJinak přátele mojí.Jsem v ráji ! ! !Ráno švédské stoly prohýbajícíse pod vahou dobrého jídla, obědy nádhera, a večře ještě lepší, plznička za 25,- no prostě náádhera !!!Jo a ještě ráno byla ranní kávička na terásce s cigaretkou, no prostě lahoda jak já ty rehábky miluji !!! tady vidíte přátelé kam putují peníze daňových poplatníků Hochu měl jsi se lépe učit a mohl jsi taky využívat těchto výhod zeleného sukna
nebo modrého