Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Karma? Já chtěl jít na exkurzi do Dukovan. Raději tam nepolezu.A díky za gratulaci. Jsem si toho vsiml až si to napsal.
pravě sem se vrátil z filmu "nezvratný osud4" . Horane, jestli to s tou lokomotivou nebylo nějaky znameni mimochodem bylo to 3D a jako huté nášup - doporučuji !!!ovšem připravte se na drsnou realitu smrti (střeva ruky, nohy.... bez servítek )
Brej večer. Právě jsem se rozhodl že v životě nepoletím nikam letadlem. Protože do čeho já sednu, to se posere. Dneska se posrala lokomotiva ve který jsem jel. Už se nerozjela. Čekalo se na autobus. Chjo já asi vyzařuji nějakou energii. A nebyla francouzká.
Citace: speed Listopad 10, 2009, 22:05:55 odpolednepravě sem se vrátil z filmu "nezvratný osud4" . Horane, jestli to s tou lokomotivou nebylo nějaky znameni mimochodem bylo to 3D a jako huté nášup - doporučuji !!!ovšem připravte se na drsnou realitu smrti (střeva ruky, nohy.... bez servítek ) jsem ti to řikal pane....pecka že....