zdar lidi
- musim se pochulubit jaké su šašek ....
v sobotu sme chtěli jet s deywisem do brna na okruh mojim Galantem , ale po 100m mi auto najednou zdechlo , něco střelilo v motoru, a už sem prostě nenastartoval , ani na benal, ani na LPG
ještě večer sem nad tim stravil 4 hodiny, a vubec na nic sem nepřišel - všechno bylo 100% v pořádku
tak sem teda začal postupně - nejdřiv ať auto jede jak má na benal ... odpojil sem přivod do motoru a nic -> takže čerpadlo ( Galant má jen jedno , v nádrži zezadu a zavazi tam náprava ... :-/ ) -> takže nádrž dolu, musel sem urvat trubku na benal , protože nešla povolit ....... prostě cely odpoledne práce ale čerpadlo bylo v poho a po složeni auto na benal jelo v poho - závěr : jak sem jezdil dlouho na LPG , tak zaschlo, nebo zatuhlo ... prostě sem s nim při manipulaci nějak ťuknul a jelo ...
ale na LPG pořád nic ... s timhle sem se já mrdal zase cely odpoledne, fotřik cely dopoledne a pořád nic (duležiy bylo že to je všechno tak jednoduchy že sem věděl že to je všechno v cajku 100%
závada : po 3 dnech sem si všimnul že mi chybí hadra , kterou mám u baterky - bohužel hned za baterkou je sání do airboxu .... myslim že dál nemusim vysvětlovat
- vyměněná ŘJ
- vyměněná váha vzduchu
- vyměněny skoro komplet LPG
a porád nic a pak takovádle pičovinka

svinstvo kurva