Nene jinak. Pořád je to v servise od poslední příhody (před 14 dny). Takže jsem dostal na "záskok" jinýho renaulta. A co myslíte? No kdo si tipne? Ano správně. Klekl taky

Prasknul klíňák. Vím je to blbost, ale mě to nasralo tak že jsem dal výpověď. V úterý s tím že dojedu týden. Čekal jsem na to v servise tři hodiny. Vozil jsem se třema kolegama do německa řepku. V pondělí tomu prvnímu prasknul stabilizátor kabiny, v úterý praskl ten můj řemen a ve středu druhýmu kolegovi vytekl v německu všechen olej. Povolily se olejový filtry. Poslednímu se nic nestalo. Má Scanii

Tak jsem si byl včera v brně v servise vystěhovat všechny věci z auta. Ten vrak je tam rozloženej na stolech. Tak jsem aspoň zjištoval co tomu je.
Takže jsem prej druhý člověk na světě, kterýmu se tahle závada stala. (první byl nějakej slovák) Zjednodušeně se dostávala nafta do vody co rozežírala těsnění. Takže se teď musí celej motor uplně rozložit, všechno vyměnit,vyčistit........ a tím pádem se ten motor bude jebat už navždy. Takže já do toho prostě už nikdy nesednu. Jinak dílna v Renaultu je pro 9 aut. Z toho 6 jich bylo z Vapasu a 2 byly ještě venku. A to je jen jeden servis. Po ČR jich je několik. No a abych to moc nenatahoval, tak po tý výpovědi následovalo tohle.

Je to sice starý,ale daleko lepší,větší,hezčí a hlavně německý.
Takže.
Porazil jsem renaulta. Vyhrál jsem.