Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: Jarouš Leden 09, 2010, 10:56:18 dopoledneCitace: Mates Leden 08, 2010, 19:10:48 odpolednekrásnej zasněženej večer v Praze se schiluje k mordoru, na hlavnim tahu na Kolín jsou dva cenťáky uježděnýho sněhu.. jinak sme si jeli zablbnout a nemá to chybu, po cestě sme potkali Fóbii ve škarpě a hromady sněhu... nechtěl bych vidět co máte na tý Moravě Já bych si taky užíval sněhu jenomže mi neotevře termostat .tak ho vymontuj, nebo kup nějaké které otevře .. !
Citace: Mates Leden 08, 2010, 19:10:48 odpolednekrásnej zasněženej večer v Praze se schiluje k mordoru, na hlavnim tahu na Kolín jsou dva cenťáky uježděnýho sněhu.. jinak sme si jeli zablbnout a nemá to chybu, po cestě sme potkali Fóbii ve škarpě a hromady sněhu... nechtěl bych vidět co máte na tý Moravě Já bych si taky užíval sněhu jenomže mi neotevře termostat .
krásnej zasněženej večer v Praze se schiluje k mordoru, na hlavnim tahu na Kolín jsou dva cenťáky uježděnýho sněhu.. jinak sme si jeli zablbnout a nemá to chybu, po cestě sme potkali Fóbii ve škarpě a hromady sněhu... nechtěl bych vidět co máte na tý Moravě
a chčije a chčije nazdarte
a proc do něj kopeš? zkus ho nastartovat
Ty voe - venku je strasnej rasismus! Vsude bilo!!
.. tak kdo zvás měl už po ráno rozcvičku s hrablem ? ....
.... Jinak scirocco je perfektní odhrnovač, škoda jen že nemám vzduchovej podvozek a hrablo jako má Burák .....