Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Sem před hodinou projel úsek přes červenohorské sedlo. Stály tam dva kamiony. A hádej Horane jaké značky?
Citace: horan Leden 08, 2010, 18:23:11 odpoledneHojte. Nemusím nikomu vykládat jak bylo dneska v práci co? taky sis to tak užival jako já ?
Hojte. Nemusím nikomu vykládat jak bylo dneska v práci co?
Jinak se mi potvrdilo, že pokud je sníh na Hané, tak je to kalamita a řidiči jezdí jak posraní (až je to nebezpečné). Pokud je sníh v Jeseníkách tak je to normalní stav a lidi jezdí normálně.
krásnej zasněženej večer v Praze se schiluje k mordoru, na hlavnim tahu na Kolín jsou dva cenťáky uježděnýho sněhu.. jinak sme si jeli zablbnout a nemá to chybu, po cestě sme potkali Fóbii ve škarpě a hromady sněhu... nechtěl bych vidět co máte na tý Moravě
Citace: Mates Leden 08, 2010, 19:10:48 odpolednekrásnej zasněženej večer v Praze se schiluje k mordoru, na hlavnim tahu na Kolín jsou dva cenťáky uježděnýho sněhu.. jinak sme si jeli zablbnout a nemá to chybu, po cestě sme potkali Fóbii ve škarpě a hromady sněhu... nechtěl bych vidět co máte na tý Moravě Já bych si taky užíval sněhu jenomže mi neotevře termostat .