Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Registr vozidel to je jako krutá masáž hodinu a pul tu uš dřepim a 89 lidí ještě před sebou mi tu za chvilku jebne
Citace: Burák Únor 25, 2013, 10:57:21 dopoledneRegistr vozidel to je jako krutá masáž hodinu a pul tu uš dřepim a 89 lidí ještě před sebou mi tu za chvilku jebne a to se u vás nemužete objednat ? to my tadyg v prdelákově si zarezervujem čas a pak přidem a všeeeeeechny předběhnem ... akorát pak musiš rychle pryč
Citace: speed Únor 25, 2013, 14:21:02 odpoledneCitace: Burák Únor 25, 2013, 10:57:21 dopoledneRegistr vozidel to je jako krutá masáž hodinu a pul tu uš dřepim a 89 lidí ještě před sebou mi tu za chvilku jebne a to se u vás nemužete objednat ? to my tadyg v prdelákově si zarezervujem čas a pak přidem a všeeeeeechny předběhnem ... akorát pak musiš rychle pryč my jsme ještě větší prdelákov , bez čekání max 3tí , heč
Objednat se mužem ale nnejdřív za 40 dní je volnej termín prostě pohodička
no my to u nás budem testovat dneska s Deywisem odpoledne dem dělat dvě auta .... a nějak sem si nerezervoval čas ...