Přátelé,
popovídáme si o tom třeba za pár let, až budete mít vlastní děti......
Musím přiznat, že i když jsem jako divák taky na závody chodíl (jezdila u nás Bohemka), tak už u mě asi převažuje náhled rodiče a asi i vlastníka nemovitostí, jakožto už nějaké ty životní zkušennosti....
Bylo by asi na dlouhé psaní, stejně tak, jako ten asi "dvacetiletej znalec" motosportu popisuje situaci ohledně dnešních špatných diváků a hyen, bych asi dokázal popsat situaci z druhé strany, třeba od lidí, kterým někdo takto udělá závodní dráhu pod okny a na nic se jich pořádně nezeptá......
Porovnávat je pak třeba porovnatelné, to jak někdo jezdí po vesnici s obyčejnými auty je asi věc úplně jiná. Tady se jednalo o organizovanou záležitost.
Asi nikdo se nejde podívat na závody, aby byl přejet, ale bohužel lidi zajímají hlavně kolizní situace, proto stojej tam kde stojej a víceméně čekaj až to auto někam pleskne, někdy pak hold i do nich, ale odtoho by tam měli být pořadatelé, aby to pokud možno usměrnili.....
Jinak se tímto omlouvám všem, kterých jsem se nějak dotknul. Snad policie něco vyšetří, a zjistí kde byla chyba, aby se tohle pokud možno neopakovalo......