já vám to uvedu trošku na pravou míru.. šlo tam o to, že pár blbečků co se hlásí k TP si zorganizovaly tzv. Sprinty počernice, což je v mojim rajonu a konkrétně přesný místo je u průmyslový zóny, kde ve dne v noci jezdí kamiony do skladů.. mimo jiné je tam i bezpečnostní agentura co vozí prachy a co chvíly tam jezdí nějaký auto.. Poprvé sme tam jeli kvůli tomu že dementi neuměj parkovat a postavili to do vjezdu tý agentury.. všem sme tam řekli ať nedělaj bordel, negumujou, nepouštěj nesmyslně nahlas hudbu a bude klid.. všichni to odkejvaly a mi si jeli po svym... jenže jak je vidět na záběrech, tak to dutý hlavy nepochopily a začaly jezdit.. Ta ulice je dlouhá cca nějakejch 300 m a končí kolmou ulicí kde kamiony jezděj i 70 km/h, přičemž tam jeden z dementů nedal přednost nějaký paní co projížděla a málem jí sestřelil...
jinak z celý jejich přiblblý a trapný akce mě nejvíc dostal tak osmnácti letej pitomeček v tý bílý 350 Z která je na záběrech, kterej se nedokázal ani při parkování rozjet tak aby negumoval a potom jejich zbabělej úprk když sme tam přijely podruhý, což je taky na záběrech vidět:D
každopádně hrát si v Praze nebo kdekoliv jinde na Rychle a zběsile je bezcený a jediný co z toho může bejt je průser a špatná nálepka všem ostatním co se takovejch kokotin neúčastní.. Tzn. že pak i náš poklidnej sraz může někdo vyhodnotit jako rizikovej a bude tam bambilion uniformovanejch aby nás všechny kontrolovali jestli někomu nepískaj kola...