Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Airarmy: Jednu radu ti dám...........poraď si sám
Citace: speed Květen 18, 2012, 07:11:06 dopolednetak já ti teda nevim , byl sem si skoro jisté že to je tim předstihem - ještě jedna věc jak to zjistit .... a to je jistota ! ..........., ted sem si vzpoměl jak sem na to přišel já . Bylo to v podstatě omylem , když sem měl uplně , naprosto , doslova .. stejné problém . Vyměnil sem 4 startéry ( i nafťácky) a stejně to nešlo, jenže já si pořád myslel, že jak se to zahřeje, tak se vymezí vůle, natlakujó hydra a že to má velkou kompresi , takže to starter neutahne .................... ááále prd velebnosti . Pak sem omylem zavadil o kábl rozdělovače , a povytáhl sem ho (3pin kostku z rozdělovače do TZH ) , tim pádem tam nešla jiskra a nemohlo to hodit předzápal a kousnout se motor . A to pak panečku točil motor za tepla i za studena (pak sem pulhodiny laboroval proč to zase točí , ale nechce chytnout, ale to sem ted nepatří ) - jakmile sem ten kabl zapojil, tak se to hned kouslo .. ...takže rada , kterou to poznáš , aniž bys něčim musel otáčet a něco štelovat ... vytahni kabl z civky do rozdělovače a zkus to jestliže to bude točit tak jak má, tak je to v elektrice (předstih , TZH , ŘJ ) , jestliže to za tepla pořád neotočí, tak je to v něčim jinym a muže se jit dal .... Tak ten konektor jsem kontroloval !!!2X !!!!Podle mě je to dole na klice.Je blbě přebroušená a nebo nevím prostě když vyhodím šály 0.25 a dám tam šály 0.25 a nejede to tak kde je problém, no nic, když tak na sraz nedorazíme a nebo dorazíme něčím jiným.Jako nevím co stím, a až se naseru tak natoupí univerzální klíč flexa a bude to !!!
tak já ti teda nevim , byl sem si skoro jisté že to je tim předstihem - ještě jedna věc jak to zjistit .... a to je jistota ! ..........., ted sem si vzpoměl jak sem na to přišel já . Bylo to v podstatě omylem , když sem měl uplně , naprosto , doslova .. stejné problém . Vyměnil sem 4 startéry ( i nafťácky) a stejně to nešlo, jenže já si pořád myslel, že jak se to zahřeje, tak se vymezí vůle, natlakujó hydra a že to má velkou kompresi , takže to starter neutahne .................... ááále prd velebnosti . Pak sem omylem zavadil o kábl rozdělovače , a povytáhl sem ho (3pin kostku z rozdělovače do TZH ) , tim pádem tam nešla jiskra a nemohlo to hodit předzápal a kousnout se motor . A to pak panečku točil motor za tepla i za studena (pak sem pulhodiny laboroval proč to zase točí , ale nechce chytnout, ale to sem ted nepatří ) - jakmile sem ten kabl zapojil, tak se to hned kouslo .. ...takže rada , kterou to poznáš , aniž bys něčim musel otáčet a něco štelovat ... vytahni kabl z civky do rozdělovače a zkus to jestliže to bude točit tak jak má, tak je to v elektrice (předstih , TZH , ŘJ ) , jestliže to za tepla pořád neotočí, tak je to v něčim jinym a muže se jit dal ....
Citace: kashty Květen 17, 2012, 15:24:52 odpoledneAirarmy: Jednu radu ti dám...........poraď si sám Dobrá tedy, až někdy něco budeš potřebovat tak dostaneš stejnou odpověď !!!
takže ty si už kliku brousit nenechával.. pouze si vyměnil šály. myslim že to že nechce startovat za tepla bude něčim jinym.. ale kua čim
tak sem právě zkusmo nahodil 13" a byl se projet... no na tom se nedá jezdit.......
za poslednich pár dní sem zjistil že sme banda blbců ... (snižovači) co ted jezdim micákem větší trasy než do práce a z5 , tak si tu jizdu mimo povoleny limity uživám jak v 18ti po dokončení řidičáku ze šírem člověk pomalu nepřekročí 80kmh "co kdyby tam byl nějaké hrb - abych to ubrzdil"musim uznat že mě to přestává bavit, mět z jizdy hovno a furt sledovat sebemenší hrbol. Dvojku mam ted nastavenou tak že škrtá i na rovné cestě - je to pěkny ale tim to končí