Autor Téma: Všeobecný pokec  (Přečteno 1996925 krát)

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
Re: Všeobecný pokec
« Odpověď #8625 kdy: Květen 14, 2012, 16:30:09 odpoledne »
já bych potřeboval rozhejbat finance, ale to nezabrzdí moji účast na sraze  :-\  ;D
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8626 kdy: Květen 14, 2012, 20:30:10 odpoledne »
prej ladíte :-\ :P ještě je rozložená :P
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #8627 kdy: Květen 14, 2012, 23:01:29 odpoledne »
Ja na auto letos jeste ani nesahnul, jak jsem ho postavil do garaze loni na podzim, tak tam stoji jeste ted  ;D ;D
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8628 kdy: Květen 15, 2012, 00:02:17 dopoledne »
Tradyční klasicka příprava na sezónu všechno si nechat na poslední chvíli ja to částečně doskladal dneska zitra odjíždim do Rakous do Worthersse na jeden srazík bohužel ale ne svim autem  pak hned do práce a pak uš mam jen jeden den na doladění nedostatků ale sem v pohodě vždycky se to stihlo Tak proč by nám to naše lajdáctví nemnělo projít i teť ;D

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #8629 kdy: Květen 15, 2012, 20:57:27 odpoledne »
Tak ja se taky přiznám.Rozházel sem brzdy na šedem chci vymněnit písty v pŕedních brzdách nebo si nechci nabít hubu na tom kopci .Táhlo to do strany tak sem jeden vyndal a byl vypadanej .Skusil sem ho vysmirkovat a vyleštit ale už to bylo hluboko ,tak sem objednal nové ,zítra by tu mnéli být tak snad to o víkendu doskládam a musím to ješte jed někde vyskoušet .Doufam že nebudou komplikace.Zelený by mněl být v pořádku, doufam že se něco na poslední chvíli nevysmolí.

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Odpověď #8630 kdy: Květen 17, 2012, 14:11:24 odpoledne »
Nazdar !!!
Tak jsem dojel z rachoty roccem, říkám si teplota je 82°C tak testnu to co mi radily kluci na foru, pootočit rozdělovač.
A chcete vědět výsledek ? ? ? ?
Totální hovno !!!!
Nic furt stejný, v první chvíly jsem si sice myslel že jooo, mám vyhráno ale když jsem to chtěl nahodit cca po 2 minutách tak nic !!!!
Tak a teď vás chci vidět moudré hlavy !!!!
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8631 kdy: Květen 17, 2012, 14:17:40 odpoledne »
tak to buď nechcípej, nebo zastavuj tak abys to moch pustit z kopce když ti to nevezme startér ;D ;D
něco málo MK l

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8632 kdy: Květen 17, 2012, 14:25:23 odpoledne »
tak to buď nechcípej, nebo zastavuj tak abys to moch pustit z kopce když ti to nevezme startér ;D ;D

NESER !!!!

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8633 kdy: Květen 17, 2012, 14:32:28 odpoledne »
no jóóó no ;D hele a nemůže to bejt opravdu startérem? zkoušel si když to nejde nastartovat, s tim motorem otočit manuálně?
něco málo MK l

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Odpověď #8634 kdy: Květen 17, 2012, 15:24:52 odpoledne »
Airarmy: Jednu radu ti dám...........poraď si sám  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #8635 kdy: Květen 17, 2012, 20:27:52 odpoledne »
a nebylo by lepší kdyby to opravil někdo kdo tomu rozumí?

;D  ;D  ;D

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #8636 kdy: Květen 17, 2012, 20:49:43 odpoledne »
Airmy a točí to rychlejc jakby to stratilo kompresi? Ono když se šprtá do šálu a není to jak má být ,stáva se že se ti přetlakujou hydrostavy a nechytne to pak ani náhodou. Jestli ti dáva jiskru tak to musí jed když to jelo .

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Odpověď #8637 kdy: Květen 18, 2012, 07:11:06 dopoledne »
tak já ti teda nevim , byl sem si skoro jisté že to je tim předstihem
- ještě jedna věc jak to zjistit .... a to je jistota !  ..........., ted sem si vzpoměl jak sem na to přišel já . Bylo to v podstatě omylem , když sem měl uplně , naprosto , doslova .. stejné problém . Vyměnil sem 4 startéry ( i nafťácky) a stejně to nešlo, jenže já si pořád myslel, že jak se to zahřeje, tak se vymezí vůle, natlakujó hydra a že to má velkou kompresi , takže to starter neutahne .................... ááále prd velebnosti .
Pak sem omylem zavadil o kábl rozdělovače , a povytáhl sem ho (3pin kostku z rozdělovače do TZH ) , tim pádem tam nešla jiskra a nemohlo to hodit předzápal a kousnout se motor . A to pak panečku točil motor za tepla i za studena (pak sem pulhodiny laboroval proč to zase točí , ale nechce chytnout, ale to sem ted nepatří  :) ) - jakmile sem ten kabl zapojil, tak se to hned kouslo ..  ;) ;)
.
.
.
takže rada , kterou to poznáš , aniž bys něčim musel otáčet a něco štelovat ... vytahni kabl z civky do rozdělovače a zkus to ;) ;) ;)  jestliže to bude točit tak jak má, tak je to v elektrice (předstih , TZH , ŘJ ) , jestliže to za tepla pořád neotočí, tak je to v něčim jinym a muže se jit dal ....
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #8638 kdy: Květen 18, 2012, 14:25:03 odpoledne »
Nazdar všichni.

Dneska jsem připravil sciro na sraz. Malem jsem kvůli němu dostal infarkt. Udělal jsem si jednu věc na to čidlo zpátečky a když jsem to pak chtěl nahodit tak to nechtělo chytit nejely vůbec světla a nedobijel mi altik. Byl jsem v hajzlu. Až po dlouhém patrani jsem zjistil že mi nějakým způsobem vypadl jeden konektor vzadu v pojistkovce a pak už to šlapalo bez problemu ale měl jsem docela krušné chvilky.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #8639 kdy: Květen 18, 2012, 15:16:47 odpoledne »
tak já ti teda nevim , byl sem si skoro jisté že to je tim předstihem
- ještě jedna věc jak to zjistit .... a to je jistota !  ..........., ted sem si vzpoměl jak sem na to přišel já . Bylo to v podstatě omylem , když sem měl uplně , naprosto , doslova .. stejné problém . Vyměnil sem 4 startéry ( i nafťácky) a stejně to nešlo, jenže já si pořád myslel, že jak se to zahřeje, tak se vymezí vůle, natlakujó hydra a že to má velkou kompresi , takže to starter neutahne .................... ááále prd velebnosti .
Pak sem omylem zavadil o kábl rozdělovače , a povytáhl sem ho (3pin kostku z rozdělovače do TZH ) , tim pádem tam nešla jiskra a nemohlo to hodit předzápal a kousnout se motor . A to pak panečku točil motor za tepla i za studena (pak sem pulhodiny laboroval proč to zase točí , ale nechce chytnout, ale to sem ted nepatří  :) ) - jakmile sem ten kabl zapojil, tak se to hned kouslo ..  ;) ;)
.
.
.
takže rada , kterou to poznáš , aniž bys něčim musel otáčet a něco štelovat ... vytahni kabl z civky do rozdělovače a zkus to ;) ;) ;)  jestliže to bude točit tak jak má, tak je to v elektrice (předstih , TZH , ŘJ ) , jestliže to za tepla pořád neotočí, tak je to v něčim jinym a muže se jit dal ....

Tak ten konektor jsem kontroloval !!!
2X !!!!
Podle mě je to dole na klice.
Je blbě přebroušená a nebo nevím prostě když vyhodím šály 0.25 a dám tam šály 0.25 a nejede to tak kde je problém, no nic, když tak na sraz nedorazíme a nebo dorazíme něčím jiným.
Jako nevím co stím, a až se naseru tak natoupí univerzální klíč flexa a bude to !!!