Tak jen dnešní den jo? Ráno vymlácená baterka,díky čemuž mě při nakládání předjelo auto. Posral se jeřáb, tak mě nakládal traktor, v němž traktorista věděl přesně kolik lžic má naložit. Přeložil mě o 6 tun

a protože jsem pořád neměl dobitý baterky, tak jsem nemohl ani odsypat. Jízda z ostravy k nám byla bez problémů. Přijel jsem na vykládku a zavřeno. Hodinu čekání až někdo přijede. Pořád nastartovaný auto. Pak další super zpráva že mám jet naložit a zítra rakousko. Podmínka: před nakládkou umýt vanu. Dvě myčky zavřený. Pak mě zmrdal do telefonu zákazník, kterej si asi myslel že jsem ředitel vapasu a že můžu za to že se jeho objednávka dostala ke mě až dneska. Asi si na mě bude ztěžovat, protože na mě začal békat v době kdy jsem neměl zrovna dobrou náladu. Pak trvala nakládka místo půl hodiny hodiny dvě. Jízda 10km na váhu, kde se zjistilo že mám pro změnu o tři tuny míň. Zpět. Prej znova na váhu. Použil jsem slovní spojení obsahující slova prdel a líbání a vyrazil směrem domů. Opět zážitek s projetím Břeclavi

. Pak odpřáhnutí návěsu a odjezd s tahačem domu napojit ho na nabíječku. Ráno počítám s pokutou za parkování v zákazu. A na zítra mám porci cca 600 km abych se dostal domů. Pak ještě jeden dost podstatnej problém s bankou..... nebudu ani rozepisovat

Takže co mám řešit dobrou náladou?