Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: speed Leden 19, 2012, 10:59:09 dopoledneto je pravda .... už se tady dlouho neřešila Lefiho sexualní orientace To bych nechal už na pokoji,pak mi na sraze nikdo nechce podat ani ruku
to je pravda .... už se tady dlouho neřešila Lefiho sexualní orientace
to uklízíš komplet moravu ??
to neváhej dojít až k nám čekáme tě lopatu dodáme klidně svou
no dobrý, tak jás e tu ukážu až doberete ty léky..... (Přijdu Později Přátelé )
Citace: tweetyna Leden 19, 2012, 07:02:44 dopoledneno dobrý, tak jás e tu ukážu až doberete ty léky..... (Přijdu Později Přátelé )holčičko, hochum hrabe - hází hlody, hledají h... Hold hovada
3x hurá .. už se zas mužu divat na satelitní programy . příště si rozmyslím jestli budu aktualizovat software v přijímači.
Citace: tweetyna Leden 19, 2012, 16:29:13 odpoledneto neváhej dojít až k nám čekáme tě lopatu dodáme klidně svou tak když máte lopatu,to vám pošlu návod na používání
Citace: tweetyna Leden 19, 2012, 07:02:44 dopoledneno dobrý, tak jás e tu ukážu až doberete ty léky..... (Přijdu Později Přátelé )začni je brát taky,bude veselo
Citace: araman Leden 19, 2012, 15:51:12 odpoledneto uklízíš komplet moravu ??ne ne,ale včera jsem toho moc nestihl, kousek toho mám a dneska byl takový pěkný denšéfovou jsem nevidě,ani nevolala,tak sem si řek že i kozám udělám radost a vyházím jim pár metrů