Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
tak aspon se nebudu muset tahat ze seletem. Kuzlatko bude exklusivni
Citace: speed Leden 07, 2012, 16:49:39 odpolednetak aspon se nebudu muset tahat ze seletem. Kuzlatko bude exklusivni přesně to mě napadlo taky
Rosťo ty máš ale dobrou množírnu timhle tempem budeš za chvíly největší dodavatel celoevropskýho trhu s kozama
Citace: Mates Leden 07, 2012, 15:44:07 odpoledneRosťo ty máš ale dobrou množírnu timhle tempem budeš za chvíly největší dodavatel celoevropskýho trhu s kozama pod značkou PIP to je příprava na důchod,až nebudu moc jezdit scirem,tak si koupím fajfku a bud hladit kozy
Citace: Rst Leden 07, 2012, 17:47:26 odpoledneCitace: Mates Leden 07, 2012, 15:44:07 odpoledneRosťo ty máš ale dobrou množírnu timhle tempem budeš za chvíly největší dodavatel celoevropskýho trhu s kozama pod značkou PIP to je příprava na důchod,až nebudu moc jezdit scirem,tak si koupím fajfku a bud hladit kozy ale tomu přece sám nevěřiš že se to stane, žene?
Citace: deywis Leden 07, 2012, 17:04:33 odpoledneCitace: speed Leden 07, 2012, 16:49:39 odpolednetak aspon se nebudu muset tahat ze seletem. Kuzlatko bude exklusivni přesně to mě napadlo taky vy dva mi někoho připomínáte"všechno sežrat",jen si nemůžu vzpomenout koho
upřímně, ta představa je úsměvná s tím Parkinsnem jsi mi připoměl hlášku co říká tatík:" Lepší s Parkinsonem trochu vylít, než se s Alzheimerem zapomenout napít"
Hmm. To viš ne každy muže pořad sedět u kompu. No El Dixento co to dělaš že tak brzo vstavaš? Ja vstavam o půl paté ale jen kvůli tomu že dojiždim do práce a musim byt brzo na pracovišti jinak mně to vůbec nebere.
Citace: mie009 Leden 06, 2012, 18:35:47 odpoledneHmm. To viš ne každy muže pořad sedět u kompu. No El Dixento co to dělaš že tak brzo vstavaš? Ja vstavam o půl paté ale jen kvůli tomu že dojiždim do práce a musim byt brzo na pracovišti jinak mně to vůbec nebere.Podnikám a rád končím kolem 15-16h, ale to chce pořádný budíček ve 4h a to bydlím v na firmě