Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: El Dixento Leden 05, 2012, 12:59:31 odpoledneCitace: deywis Leden 04, 2012, 19:40:34 odpoledneještě bych se chtěl zeptat co v tom máš za motor? Je tam ta silnější 1.4TSI, cenový rozdíl mezi 2.0TSI byl 150.000,- a to je dost... ...ale nelituji ani minuty, protože jsem zjistil, že u scirocca nejde o výkon, to auto budí pozornost samo a nemusím drtit plyn aby se lidé otočili (a nedejbože někoho na městě srazit...)naštěstí tento efekt je zaručen i u předchozích modelů scirocca
Citace: deywis Leden 04, 2012, 19:40:34 odpoledneještě bych se chtěl zeptat co v tom máš za motor? Je tam ta silnější 1.4TSI, cenový rozdíl mezi 2.0TSI byl 150.000,- a to je dost... ...ale nelituji ani minuty, protože jsem zjistil, že u scirocca nejde o výkon, to auto budí pozornost samo a nemusím drtit plyn aby se lidé otočili (a nedejbože někoho na městě srazit...)
ještě bych se chtěl zeptat co v tom máš za motor?
Myslim že jsi s tou zárukou udělal dobře.V práci máme tyhle motory v autech a po té co se přesáhne 60 -70 tis. km tak se to pořád sere,hlavně tedy ty 1,4 turbokompresory
ahoj Dixe a nebyl si s tím náhodou na tuningu ve Vyškově na podzim ?
Citace: Lefi Leden 04, 2012, 22:38:14 odpoledneMyslim že jsi s tou zárukou udělal dobře.V práci máme tyhle motory v autech a po té co se přesáhne 60 -70 tis. km tak se to pořád sere,hlavně tedy ty 1,4 turbokompresory Od přátel ze servisů vw jsem byl upozorněn, že ty 160koňovky jsou už tak "vyhoněné", že je to pomalu až nad míru únosnosti motoru s tak nízkým obsahem, taky chiptuning se u tohodle typu motoru nedoporučuje......
ten z mohelnice byl předloni na sraze
Citace: El Dixento Leden 05, 2012, 13:06:54 odpoledneCitace: Lefi Leden 04, 2012, 22:38:14 odpoledneMyslim že jsi s tou zárukou udělal dobře.V práci máme tyhle motory v autech a po té co se přesáhne 60 -70 tis. km tak se to pořád sere,hlavně tedy ty 1,4 turbokompresory Od přátel ze servisů vw jsem byl upozorněn, že ty 160koňovky jsou už tak "vyhoněné", že je to pomalu až nad míru únosnosti motoru s tak nízkým obsahem, taky chiptuning se u tohodle typu motoru nedoporučuje...... JJ my máme na firmě RS FAbie II a dvě z nich už maj novej motor pa 70tisících ale je fakt že ty jsou výkonější,takže asi odejdou jasně dříve...
Citace: speed Leden 05, 2012, 19:06:58 odpoledneja teda JEDU ( ale tobylo jasny od zacatku, ze jo ? )já to věděl, na tebe je spoleh
ja teda JEDU ( ale tobylo jasny od zacatku, ze jo ? )
Citace: deywis Leden 05, 2012, 19:51:26 odpoledneCitace: speed Leden 05, 2012, 19:06:58 odpoledneja teda JEDU ( ale tobylo jasny od zacatku, ze jo ? )já to věděl, na tebe je spoleh no pokud to klapne s tim co si mi dohazoval, tak by to třeba i šlo ...
Brý ráno dacani už je ráno, už by ste se mohli vyhrabat z postele a jit něco dělat !!