Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
hi
Citace: deywis Prosinec 07, 2011, 21:38:22 odpolednevyleštit límce a bude to super Ty by jsi taky hnedle fšechno leštil ! ! ! Nevíš že "IN" je matná ? ? ? Jo a jinak si lešti co chceš
vyleštit límce a bude to super
Nazdarek všem. Pravě jsem vstal.
romane a mysliš že ty km jsou skutečný
Co děláte lidi já mam v práci šrumec jak sviň kašlu na hosty musel sem si dát pauzu a to mi za 10 minut má přijít skupina 30ti Rusáku prostě pecka miluju svoji práci :-)
Citace: Burák Prosinec 08, 2011, 22:05:32 odpoledneCo děláte lidi já mam v práci šrumec jak sviň kašlu na hosty musel sem si dát pauzu a to mi za 10 minut má přijít skupina 30ti Rusáku prostě pecka miluju svoji práci :-)co vlastně děláš?
Citace: Rst Prosinec 08, 2011, 22:36:43 odpoledneCitace: Burák Prosinec 08, 2011, 22:05:32 odpoledneCo děláte lidi já mam v práci šrumec jak sviň kašlu na hosty musel sem si dát pauzu a to mi za 10 minut má přijít skupina 30ti Rusáku prostě pecka miluju svoji práci :-)co vlastně děláš?moje hlavní zamněstnání je zástupce šéfkuchaře v jedný snobský restaraci na Václaváku
dobré ráno děti
Citace: speed Prosinec 09, 2011, 06:48:36 dopolednedobré ráno děti Zduř fotr