Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
zdravím všecky v podvwečer.... ted jsem dojel z pekně p. dešta ze širem hruza tak snad nenasneži do rana .........panove mam dotaz nevite nekdo kde se da koupit??? ( motorove čidlo-teplotni časovi spinač)na 16v kr nemužu to nikde najit furt mi to nejak blbne ten 16v když se to zahřeje ale když je to studeny tak poho tak jsem skusil odpojit studenej start když to bylo zahřatý a jelo to pekelne 2 pres 120 jak po masle ale na tom mokru sem to nehrotil
čistě teoreticky by to mohl vědět franco kolik mu to lítalo na dvojku, dyš to je jeho starý šíro
RST: rosti 27.-29.12. budu zase s přítulkyní v ostružné, scuknem se na pivečko?
@ kubik: to bych chtel videt jak jedes s kr na dvojku pres 120
Citace@ kubik: to bych chtel videt jak jedes s kr na dvojku pres 120 tak panove jako asi sem se nechal unest pres 120urcite to nejelo na 2 ale 115-120 tam bylo 100% to sem jel i dnes schvalne jetly se mi to nezdalo a fakt to da nemam za proc tu psat keci a hlavne mam na predku 13 plechače tak asi pro to .........panove a nevite nekdo kde koupit to čidlo (teplotni časovi spinač) nemuzu to najit nikde na strankach zda se mi ze to je furt bohaty ta smes
Přes 6800 to nemá smysl točit
Citace@ kubik: to bych chtel videt jak jedes s kr na dvojku pres 120 tak panove jako asi sem se nechal unest pres 120urcite to nejelo na 2 ale 115-120 tam bylo 100%