Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
tak jako ono za 14 dnu muže byt uplně jinak .... jen doufám že lip
tak aktualni MMS od Rostika ( RST ) takže pro představu .. tady bude za 14dnu sraz
no já myslim že to uděláme následovné ... prostě když bude moc velká kosa, tak zalezeme k Rostikovi dom , on roztopi udirnu na dvoře, závody oželime a bude se prostě 3dny chlastat u něho v teple doma
Zdarec Speed jak se ti daří?
Citace: speed Květen 03, 2011, 15:36:56 odpoledneno já myslim že to uděláme následovné ... prostě když bude moc velká kosa, tak zalezeme k Rostikovi dom , on roztopi udirnu na dvoře, závody oželime a bude se prostě 3dny chlastat u něho v teple doma nevím jak nacpu 50 lidí do udírny,ale jinak jsem pro
Citace: Rst Květen 03, 2011, 16:29:12 odpoledneCitace: speed Květen 03, 2011, 15:36:56 odpoledneno já myslim že to uděláme následovné ... prostě když bude moc velká kosa, tak zalezeme k Rostikovi dom , on roztopi udirnu na dvoře, závody oželime a bude se prostě 3dny chlastat u něho v teple doma nevím jak nacpu 50 lidí do udírny,ale jinak jsem pro Začni udírnu rozšiřovat ještě máš čas