zdarec dacani
Buráku a nechceš se "pochlubit" jak to auto dopadlo? páč podle toho co pišeš tak žádná sranda
a ani nějak nevim žes to rozbil , naposled si pamatuju že si nějak požvékal předni náraznik pod auto
stalo se to že jsem jel na tříproudovce v prostřednim pruhu a na prdel se mi nalepil nejakej maník s oktávkou a v momentě kdy se rozhodnul mně předjet tak mně škrtnul na leví straně zadku tim mně vytočil a já to v cca 100km/h švihnul čelně do svodidel ty mně odrazili dvakrát jsem se otočil v hodinách a znovu jsem zadkem vletěl na svodidla a zustal na nich viset podlahou ani nevim proč ale z nějakýho duvodu jsem zařadil jedničku a ze svodidel jsem sjel pak jsem vylezl z auta zjistit škody v ten moment se všechny auta co za mnou jeli a moji nehodu viděli pak zastavili znovu rozjeli i z viníkem a odjeli do hajzlu já si šel sebrat espézetku a vydal se smněr garáž policajty jsem nevolal z duvodu že nevim jak bych jim vysvětloval že bych od pojištivny chtěl proplatit věci který na autě podle naší báječný legislativy nemaj co dělat a za další jsem čekal že mi stejně nikdo neuvěří jelikoš svědek žádný nezústal a skoro každej druhej mi řekne tuningář tak ten určitě jel jak kráva a udělal si to určitě sám škody na autě jsou totálně zničenej přední spojler kterýmu uš nepomúže ani svěcená voda, rozlomený levý přední blatník, rozbytý světla,ohnutý leví rameno, zničený obě přední kola+ potrhaný gumy dal jsem si tejden pauzu abych to všechno nějak vstřebal a hned jsem se pustil do oprav karoserie to naštěstí neodnesla svetla uš jsou noví kola opravený jen gumy ještě musim objednat blatník jsem opravil a nastříkal rameno vymněnil uš mi schází jen ten přední spojler čemu se ale divim je to jakto že nemam zničenej zadek nebo něco na podlaze tim víletem na ty svodila jediný co na zadku mam je odřenina od toho vola co do mně vrazil tak a to je asi ve skratce vše o tom co se mi stalo
duvod proč to píšu aš teť je ten že jsem dělal rekonstrukci bytu a nemněl jsem připojení na net věděli o tom jen lidi přes který jsem telofonicky sháněl díli na opravu a z fotkama je to tak že jsem to nijak moc nedokumentoval a i to málo ce jsem nafotil mam v telefonu kterej se mi podělal a mam ho v opravně doufám že o ty fotky nepřijdu teť vám múžu maximálně nafotit rozebranej předek auta kterej čeká na spojler a stojí to celí na dojezdovejch kolech