Autor Téma: Všeobecný pokec  (Přečteno 1997118 krát)

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
Re: Všeobecný pokec
« Odpověď #540 kdy: Listopad 27, 2009, 11:51:41 dopoledne »
zdar bando, konečně mám po 3 týdnech práce víkend  ;D ;D

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #541 kdy: Listopad 27, 2009, 11:52:29 dopoledne »
speed:  zjisti kam to jedete, jestli to máte nějak v rozumné vzdálenosti a dej vědět  ;)

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #542 kdy: Listopad 27, 2009, 21:10:03 odpoledne »
zdarec dacani

Buráku a nechceš se "pochlubit" jak to auto dopadlo?  páč podle toho co pišeš tak žádná sranda  :-X  a ani nějak nevim žes to rozbil , naposled si pamatuju že si nějak požvékal  předni náraznik pod auto  ::)
stalo se to že jsem jel na tříproudovce v prostřednim pruhu a na prdel se mi nalepil nejakej maník s oktávkou a v momentě kdy se rozhodnul mně předjet tak mně škrtnul na leví straně zadku tim mně vytočil a já to v cca 100km/h švihnul čelně do svodidel ty mně odrazili dvakrát jsem se otočil v hodinách a znovu jsem zadkem vletěl na svodidla a zustal na nich viset podlahou ani nevim proč ale z nějakýho duvodu jsem zařadil jedničku a ze svodidel jsem sjel pak jsem vylezl z auta zjistit škody v ten moment se všechny auta co za mnou jeli a moji nehodu viděli pak zastavili znovu rozjeli i z viníkem a odjeli do hajzlu já si šel sebrat espézetku a vydal se smněr garáž policajty jsem nevolal z duvodu že nevim jak bych jim vysvětloval že bych od pojištivny chtěl proplatit věci který na autě  podle naší báječný legislativy  nemaj co dělat a za další jsem čekal že mi stejně nikdo neuvěří jelikoš svědek žádný nezústal a skoro každej druhej mi řekne tuningář tak ten určitě jel jak kráva a udělal si to určitě sám škody na autě jsou totálně zničenej přední spojler kterýmu uš nepomúže ani svěcená voda, rozlomený levý přední blatník, rozbytý světla,ohnutý leví rameno, zničený obě přední kola+ potrhaný gumy dal jsem si tejden pauzu abych to všechno nějak vstřebal a hned jsem se pustil do oprav karoserie to naštěstí neodnesla svetla uš jsou noví kola opravený jen gumy ještě musim objednat blatník jsem opravil a nastříkal rameno vymněnil uš mi schází jen ten přední spojler čemu se ale divim je to jakto že nemam zničenej zadek nebo něco na podlaze tim víletem na ty svodila jediný co na zadku mam je odřenina od toho vola co do mně vrazil tak a to je asi ve skratce vše o tom co se mi stalo
duvod proč to píšu aš teť je ten že jsem dělal rekonstrukci bytu a nemněl jsem připojení na net věděli o tom jen lidi přes který jsem telofonicky sháněl díli na opravu a z fotkama je to tak že jsem to nijak moc nedokumentoval a i to málo ce jsem nafotil mam v telefonu kterej se mi podělal a mam ho v opravně doufám že o ty fotky nepřijdu teť vám múžu maximálně nafotit rozebranej předek auta kterej čeká na spojler a stojí to celí na dojezdovejch kolech  
« Poslední změna: Listopad 28, 2009, 09:24:15 dopoledne od Burák »

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #543 kdy: Listopad 27, 2009, 21:25:16 odpoledne »
tak ješte i mobil se ti posral . Kdybys jmenoval co se ti neposralo asi by si nemnel o čem psát.

Offline Burák

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #544 kdy: Listopad 27, 2009, 21:43:41 odpoledne »
tak ješte i mobil se ti posral . Kdybys jmenoval co se ti neposralo asi by si nemnel o čem psát.
tak todle je upná sranda proti tomu všemu co se poslední mněsíc dělo  ;D

Offline Rst

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #545 kdy: Listopad 28, 2009, 08:53:34 dopoledne »
Dobrý ráno a všem hezký víkend.  ;)

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #546 kdy: Listopad 28, 2009, 12:40:58 odpoledne »
policajty jsem nevolal z duvodu že nevim jak bych jim vysvětloval že bych od pojištivny chtěl proplatit věci který na autě  podle naší báječný legislativy  nemaj co dělat a za další jsem čekal že mi stejně nikdo neuvěří jelikoš svědek žádný nezústal
kdyby policie našla viníka a prokázala by se mu vina, dostal bys zaplacenou skutečnou škodu na autě

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #547 kdy: Listopad 28, 2009, 12:54:38 odpoledne »
policajty jsem nevolal z duvodu že nevim jak bych jim vysvětloval že bych od pojištivny chtěl proplatit věci který na autě  podle naší báječný legislativy  nemaj co dělat a za další jsem čekal že mi stejně nikdo neuvěří jelikoš svědek žádný nezústal
kdyby policie našla viníka a prokázala by se mu vina, dostal bys zaplacenou skutečnou škodu na autě

to je dobrý ;D
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #548 kdy: Listopad 28, 2009, 12:54:59 odpoledne »
jinak dobrý odpoledne :D
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #549 kdy: Listopad 28, 2009, 13:49:33 odpoledne »
Burák: to je pěknej čůr*k ten co odjel,fakt ty lidi jsou strašný hovada...je to nepochopitelné!Kdyby se ti něco stalo tak ani první pomoc nikdo neposkytne,protože najednou každej hrozně spěchá >:(

Mě tenkrát taky takhle odjel z nehody...těmhle lidem okamžitě brat řidičáky,nemaj na silnici co dělat!!!

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Odpověď #550 kdy: Listopad 28, 2009, 17:59:41 odpoledne »
Naši romští "spoluobčané".Stalo se to dnes ve 3:00 hod. ráno.Rok a půl práce a veškeré úspory jsou v hajzlu :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(.
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #551 kdy: Listopad 28, 2009, 18:00:10 odpoledne »
.
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #552 kdy: Listopad 28, 2009, 18:00:46 odpoledne »
.
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #553 kdy: Listopad 28, 2009, 18:03:25 odpoledne »
Burák:Chytit,zabít a zahrabat a nebo jako já dnes,chytit u toho za ruku a vyčkat příjezdu Policie,oba jim je předat a podat oznámení.
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #554 kdy: Listopad 28, 2009, 18:45:59 odpoledne »
Burák:Chytit,zabít a zahrabat a nebo jako já dnes,chytit u toho za ruku a vyčkat příjezdu Policie,oba jim je předat a podat oznámení.
Tys je chytl???to tě obdivuju že jsi vyčkal v klidu na polici,ja nevim jestli bych to vydržel...kurvy jedny,další nepochopitelná věc,na cizí auto se prostě nešaha!!!