Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: speed Duben 11, 2011, 22:38:18 odpoledneAirarmy : ani si nedal vědět jestli dorazil balíček a jestli pasuje ...že dorazil předpokládám jen proto, že už si mi dlouho nevolal Jop dorazil a čistě teroristicky asi pasuje Než mi došel tvůj došel mi od Maurika a ta tam sedla jako prdel na hrnec Jinak vodárna pasovala na 100% Ještě jednou díkec Se pak někdy srovnáme až se budeš pohybovat v těchto končinách a nebo já ve tvejch
Airarmy : ani si nedal vědět jestli dorazil balíček a jestli pasuje ...že dorazil předpokládám jen proto, že už si mi dlouho nevolal
to bude dřiv než si mysliš
BTW nefláká se někomu doma bezprizorně volné plynové lanko na JH ? ? ? Za rozumnej peníz prosím
Citace: Airarmy Duben 11, 2011, 23:31:43 odpoledneBTW nefláká se někomu doma bezprizorně volné plynové lanko na JH ? ? ? Za rozumnej peníz prosím mně, tvoje který si mi prodal před rokem
tak hlavně ať za ten měsíc tam ten hnůj nepoletuje!! a kozel ať je na rožni a plznička naražená takže to s peťou pro klub jistě zařídíte, že?