Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
dobré ráno... jak pěkně ten den dneska začal, tak se muselo všecko odpoledne uplně poondat
Citace: deywis Březen 09, 2011, 13:22:53 odpolednedobré ráno... jak pěkně ten den dneska začal, tak se muselo všecko odpoledne uplně poondat Copááá spadli ti hračky do kanálu ? ? ?
Citace: Airarmy Březen 09, 2011, 17:27:13 odpoledneCitace: deywis Březen 09, 2011, 13:22:53 odpolednedobré ráno... jak pěkně ten den dneska začal, tak se muselo všecko odpoledne uplně poondat Copááá spadli ti hračky do kanálu ? ? ? kdyby hračky... v účtu v bance mi lítá 6000... chlapec za přepážkou tvrdí že mi je bankomat vydal, že to má v počítači jako transakci, já tvrdím že mi to napsalo nějakou hloupost a prachy nevyjely...
toš kdo to má ty narozeniny? ten kluk ušatá ze štatlu? toš šecko nélepšéší, hlavně hodně spokojenosti, štěstí, zdraví, auta ať ti jezdí bez nehody a bez poruchy, žena ať je hodná a ste spolu šťastní btw, mělo by se to někdy zapít...
Jinak, když nebudu počítat Deywise, dnes prvýýý Tak vstávat smraďoši, za 15 minut vám zvoní budík ! ! ! A taky Dobrééé ráááááno Vietname !!!!!!