Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
ne a Ty ??
Dobre ranqo panove
Citace: kashty Listopad 20, 2009, 13:50:08 odpolednejako jak si to zkoušel? zvedl to na hever a vyměnil disk
jako jak si to zkoušel?
já sem si dneska zkoušel jak bude scirko vypadat s novýma kolcama až se pořádně vyleští a drcne se to dolů tak to bude paráda...
Citace: speed Listopad 20, 2009, 14:22:52 odpoledneCitace: kashty Listopad 20, 2009, 13:50:08 odpolednejako jak si to zkoušel? zvedl to na hever a vyměnil disk neke....
takovy vzrůšo maji nasi pomáhači ?? http://www.novinky.cz/krimi/184815-policiste-honi-na-ceskokrumlovsku-dve-terenni-porsche-z-rakouska.html
Máš to pěkně vykutálený kamarády...stává se ti to často?
Citace: kashty Listopad 19, 2009, 23:04:49 odpoledneMáš to pěkně vykutálený kamarády...stává se ti to často? Tak jeden by se divil jakej je o sciro zájem. Někteří chtěli dát i víc No a pokud někoho zajímá kdo v tom má prsty, tak to tam napsal můj otec s Wendetčiným starším bráchem. Nějak neměli co dělat a nudou oběhli kus města aby sehnali tu "fixu" na sklo. Nakonec ji sehnali někde v sázkové kanceláři. Měli z toho dneska hroznou prdel
Škoda, že tam nenapsali: "Vyměním za renaulta"
Tak dneska jako přijdu k sciru který jsem měl postavený ve městě a na předním okně napsáno: PRODÁM 6900KČ a můj telefon. By mě zajímalo , kterej můj kamarád šel zase kolem.