Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Zabak
Citace: Jarouš Listopad 04, 2010, 15:21:52 odpoledneCitace: deywis Listopad 04, 2010, 08:55:37 dopoledneno panečku, 3 dny ani čárka, to je úspěch... já za chvilku vyrážím z jihlavy směr domov, zimní sice mám, ale zadní vzorek není už v normě, tak to nebudu riskovat a pojedu po staré...No to tě spíš čerti drapnou po tý starý ale na staré nemuisiš mít 4mm a ani zimní , jako na D1 ..
Citace: deywis Listopad 04, 2010, 08:55:37 dopoledneno panečku, 3 dny ani čárka, to je úspěch... já za chvilku vyrážím z jihlavy směr domov, zimní sice mám, ale zadní vzorek není už v normě, tak to nebudu riskovat a pojedu po staré...No to tě spíš čerti drapnou po tý starý
no panečku, 3 dny ani čárka, to je úspěch... já za chvilku vyrážím z jihlavy směr domov, zimní sice mám, ale zadní vzorek není už v normě, tak to nebudu riskovat a pojedu po staré...
do gdy to potřebuješ ? v Pondělí zase jedeš ? máti má v sobotu kulatou oslavu, takže budu o vikendu mimo provoz ...
Vim že tady pišu málo ale cestoval jsem po Ebay.de a našel jsem tam za 150 Euro kompletní oplastovaní na sciro od BBS což je podle mně docela rarita. Tak když taktady je odkazhttp://cgi.ebay.de/Scirocco-2-BBS-Spoiler-Raritat-/260685117607?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3cb20b38a7 doufam že to pojede.