Kdo nikdy neorganizoval nějákou společenskou akci pro více osob, tak nemůže pochopit, kolik času pořadatelé musí obětovat. Kdo se té akce nebude účastnit tak, by se k ní neměl vůbec vyjadřovat. Z předchozích příspěvků jsem vydedukoval, že MvK se patrně srazu účastnit nebude. To je škoda, protože pokud je někdo samozvaným Prezidentem, tak by měl jít příkladem. Z jeho reakce a reakcí jemu podobných mám však pocit, že tito jsou přesně ti lidé, kteří jsou úzkostlivě opatrní na každou korunu (chorobně lakotní) - a přesně před takovými důrazně varuji! U velké většiny takovýchto lidí se časem diagnostikují závažné duševní poruchy. Vzhledem k plíživosti těchto poruch se na ně často přichází v pokoročilém stádiu a jejich následné léčení, nemusí být účinné.
Osobně, pokud budu mít jen trochu času, tak určitě na sraz přijedu. Byť jen golfem a třeba jen na dvě hodiny, ale Scirocca a Corrada mám natolik rád, že vždycky se na ně vždy rád podívám.
btw. jsem docela zvědavý, zda-li ten osel (jak jen nazval Horan), někdy něco podobného zorganizuje