Autor Téma: Všeobecný pokec  (Přečteno 2001523 krát)

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
Re: Všeobecný pokec
« Odpověď #1200 kdy: Únor 15, 2010, 08:57:48 dopoledne »
12té a 14té místo mi přijde jako velice solidní umístění...prostě na skoky nejsou v té špičce,nemaj na ty nejlepší ani náhodou,proto si myslim že umístění je velice dobré...

Offline golddigger

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #1201 kdy: Únor 15, 2010, 09:23:28 dopoledne »
Je to slusne umisteni,ano.Me na tom stve,ze nez tam jedou tak si tahaji tricka,ze maji na medaile a pak tech kecu proc to nevyslo.Jako ta Sudova,proc tam jede,kdyz ma vazy v pr....Ja se dival na tu jeji jizdu a bylo videt,ze to proste nejde

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #1202 kdy: Únor 15, 2010, 09:30:28 dopoledne »
já to na druhou stranu chápu...olimpiáda je jednou za 4 roky,takže jich za svou karieru moc nestihnou,zvlášt v takhle hodně zátěžových sportech :( člověk se na to připravuje hroznou dobu,pak odejde koleno a prostě se té příležitosti nechce vzdát.To je sport,je to droga....pamatuju si když já hrával ještě fotbal (na nijak vysoké úrovni samozřejmě),tak jsem i pulku zápasu dohrával se zlomenou rukou...je to prostě droga,je tam adrenalin a člověk to nechce jen tak vzdát no :-[

Offline golddigger

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #1203 kdy: Únor 15, 2010, 09:46:57 dopoledne »
Urcite mas pravdu,kdyz je clovek na necem zavislej a moc ho to bavi,tak spousta veci jde stranou.Ale jak jsem psal,stvou me ty jejich reci.Kdyby rekli"jo jedem tam,konkurence je velka,budem se snazit o co nejlepsi vysledek".Ale oni "mame formu budem bojovat o predni mista bla bla bla..."a pak nic

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #1204 kdy: Únor 15, 2010, 09:53:55 dopoledne »
samozrejme ze rikaji tohle. Sportovec kterej odjizdi na zavod a rika vsem ze 14.misto bude parada je odsouzen ke spatnemu umisteni navic ve sportu jako jsou skoky na lyzich kde 90% vykonu hraje psychika je to opravdu blbost.
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #1205 kdy: Únor 15, 2010, 09:58:22 dopoledne »
Na tohle jsou uplně nejvíc nejlepší právě naši fotbalisti. Co si pamatuju, tak nikdy nic nevyhráli, ale keců mají jak kdyby byli mistři vesmíru.
Pro mě dementi.  ::)
A když pak člověk poslouchá nějakej rozhovor s hráčem, tak má pocit že před kamerou stojí klučina ze zvláštní školy
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #1206 kdy: Únor 15, 2010, 10:06:05 dopoledne »
horan : ono ve finale každej kdo mluví na kameru a neni na to zvyklej tak je to většinou tragedie :) to je jak kdyby jsme do ní odpovídali na rejpavý otázky ty,nebo já :D
doby kdy toho dokázali dost jsou pryč no,ale stále v evropě patří mezi hodně uznávané hráče,o které je zájem,takže zas tak hrozné to asi nebude ;)

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #1207 kdy: Únor 15, 2010, 10:10:23 dopoledne »
horan: Hral jsi nekdy neco zavodne (mysleno kazdy tyden 2x-  3x trenink o vikendu zapas) ?

Jinak uspechy fotbalistu:
muzi:
1996 - 2.misto ME
2004 - 3.misto ME (s Portugalcema jsme hrali asi nejlepsi fotbal)

do 21 let:
2000 - 2.misto ME
2002 - 1.misto ME

do 20 let:
2007 - 2.misto MS

napriklad Anglie kde se hraje pravdepodobne nejlepsi liga sveta nema techto uspechu ani pulku.

Jinak k tomu ze jsou ze zvlastni skoly: Ono kdyz te ten sport moc nezajima tak je jasne ze na tebe tak pusobi ono ty kluci vzasade krom fotbalu nic jineho neumi je to proste jejich zivot a zamestnani nic vic nez fotbal je nezajima.
« Poslední změna: Únor 15, 2010, 10:23:29 dopoledne od Wari »
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #1208 kdy: Únor 15, 2010, 10:16:44 dopoledne »
wari: to je právě ono...českému národu stačí 2 špatné sezony a co bylo je hned zapomenuté a na ty samé lidi na které se zpívaly oslavné ody, se hazí hned špína.A to nemluvim jen o fotbalu...

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Odpověď #1209 kdy: Únor 15, 2010, 10:19:16 dopoledne »
Sudová má moji poklonu, si vem že 4roky trénuješ abys mohl jet a pak tyden před odjezdem zranění  :-X :-X :-X
taky bych jel kdybych mi zranění dovolilo aspon se udržet na lyžích  ;)
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline speed

• majitel MK1
  • Global Moderator
  • registrovaný uživatel
  • ........mik mik...........
« Odpověď #1210 kdy: Únor 15, 2010, 10:23:36 dopoledne »
ikdyž vidim co waři napsal  o fotbalistech mam s horanem stejnej názor , máme určitě pár hráčů , kterí sou perfektní, ale repre toho víc nakecá než může dokázat a to mě docela štve.
- a fotbalovou repre přímo nesnáším, je to banda .....
Scirocco MK1 75  2.0 GTi  16V   9A
Mitsu Galant  97´ 2.0 16V  (LPG) žralok
Toyota Yaris mk1 1,0 "zlaťák"
BMW E46 touring  2,0 105kw

Jestli se v tym Sciroccu zabiješ, tak mi nechoď na oči !!!!  Martina

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #1211 kdy: Únor 15, 2010, 11:51:56 dopoledne »
Waři: nehral. A proč? Protože se neseru do toho čemu nerozumím / neumím.  ;)
A k těm uspěchům. Nezlob se na mě, ale podle těch žvástů co zaznamenám vždy když začíná nějakej turnaj (říká se tomu tak? ) bych řekl že každej z těch hráčů má doma 14 zlatých pohárů / medailí, že nemůže ani vylézt na ulici, protože ho pořád někdo přemlouvá ať jde hrát do nejlepšího týmu na světě atd. Možná kdyby si viděli trošku do huby , nedělali ze sebe střed vesmíru a někdy uznali že prohráli, protože na to neměli, tak by to nikoho nesralo.
Jenže po zápase to je pořád keců, že je rozhodčí zaříznul, že ten měl kašílek, ten rýmičku, tráva byla mokrá, nebo zase moc suchá.........
Kurva když něco poseru, tak řeknu že jsem kokot a nesnažím se to svalit na celej svět.  ::)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #1212 kdy: Únor 15, 2010, 13:03:31 odpoledne »
Ona ta olympiáda je pro každého asi vrcholem kariéry...
Težko říct, jak by se zachoval každý z nás, kdyby měl tu možnost tam jet.
A nikdo přeci nebude vykládat, že tam jede jen pro účast, ale pro medajli přeci  ;).
Vždycky tam bylo a bude z řád sportovců hodně výletníků a někdo taky prohrát musí....

Ty kecy ale taky nesnáším..... Hlavně pak u skokanů, psychika, to je věc kterou nikdo neuvidí a svalí se na to všechno.... Dřív se normálně říkalo, odrazil se pozdě nebo brzo, nemá natrenováno, neumí styl atd.., a dneska je to psychika.... :)       

Třeba by se měla nastavit kritéria trochu přísněji, aby tam jel opravdu jen ten nejlepší a ne někdo sbírat zkušennosti nebo učastnicky ukončit kariéru.     

A podívejte třeba takovej Aleš Valenta, ten se v podstatě dokázal připravit jen na jeden závod a vyžije s tím do smrti... 8)       
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #1213 kdy: Únor 15, 2010, 15:45:01 odpoledne »
Zdar,

já si myslím, že už jen být účastníkem Olympiády je neskutečný úspěch. Mám kolegu, co reprezentoval naši republiku v Soulu a přestože nezískal medaili tak je radost, když začne vzpomínat např. na Janka Železného a spol.

Nadruhou stranu jsem znal člověka, který na stejné Olympiádě získal stříbro. Můj táta od něj měl dokonce sportovní výbavu z této Olympiády. Bohužel Miloš už není mezi námi, ale mám na něj skvělou a neuvěřitelnou vzpomínku. Je po něm dokonce v Brně pojmenovaná ulice.

Minulou Olympiádu jsem nemohl sledovat a tak jsem o ní jenom četl. Celý život jsem fandil Katce Neumannové a dodnes je mi líto, že jsem neprožil ten nejlepší moment její kariéry. Proto tu letošní prožívám maximálně.
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #1214 kdy: Únor 15, 2010, 19:27:07 odpoledne »
Tak třeba Jágr si triko netahá, jak začne olympiáda začnou ho bolet třísla  ;D

Jinak dneska na mě ve schánce překvapení:
Dopis od ČKP, že neplatim pojistku  ;D
Vše mam samo ok, takže zejtra to v práci zkontroluju a buď zjebu kolegyně nebo ČKP  ;D