Tak dovolím si přidat jeden extra čerstvý zážitek.
Právě se Verči zamknulo auto na parkovišti. To by se celkem nic nedělo, kdyby v tom autě neseděl malej malej. Měla klíče v kabelce a jak ji hodila na sedačku, tak se tam nějak zmáčknulo zamykání. Já byl na projíždce na motorce. Byl jsem zrovna u kamaráda v garáži, když volala. Tak jsem vzal balonek na odehnutí dveří, a klackem zkoušel zmáčknout odemýkání. Jenže díky posraný EU to už nejde takhle odemknout. Tak přišlo na řadu násilí.
nejdřív hever, pak klíč na kola, pak kamen a pak se zavolalo hasičům. To vokno nejde fakt rozbít. Dřív to šlo.

Nejdřív přijel pan policista s kolegem ověřit, jestli nekradu či co a pak hasiči. Čekal jsem že přijedou dva chlapi s nějakým pick-upem a s kladívkem na rozbití okna (jak na sviňu nebyl v dohledu ani autobus a ani taxikář, co by to mohl mít ve výbavě),protože jsem jim řekl co se stalo. No a ne. Přijela rozblikaná a houkající tatra s plnou posádkou

Kino jak prase. Lidí koukalo spoustu. Kluci to nejdřív zkoušeli stejně jako já (trošku se divili, kde jsem vzal ten balonek

) a pak jsem je ukecal na rozbití toho okna.
Měli nějakou jehlu, kterou na to okno jen zatlačil a pak ho prstem protlačil

Policajtum jsem musel ještě ukázat techničák...... a pak se vyrazilo domů

Škoda, že tam nebyl velkej malej. Určitě by se mu to líbilo

Tak a já jdu shánět vokno