Autor Téma: hazivost kotoucu  (Přečteno 23032 krát)

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
hazivost kotoucu
« kdy: Duben 13, 2014, 16:54:37 odpoledne »
Vite prosim nekdo jaka je jeste rozumna hazivost kotoucu?  Na netu je spousta cifer, ale docela velky rozpeti. Nekdo uvadi v radu setin(coz se mi zda jako blbost) az po 4 desetiny jako hranici. Nekdo dokonce psal ze bmw uvadi 0.8mm  :o
Namontil jsem novy brzdy a ted po 4000km zacinaji zase hazet. Za studena jeste ok, ale jak se brzdy ohreji, tak je to uz dost. Za studena jsem nameril 0.18mm (nejhorsi). Kotouce byly ate a desky textar.
Na naprave meneny vsechny silenbloky, vcetne ulozeni stabiku,  a jedno nove lozisko vcetne unasece.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
Re: hazivost kotoucu
« Odpověď #1 kdy: Duben 13, 2014, 20:39:36 odpoledne »
V listopadu jsem dával kotouče a desky Meyle a někdy lednu začaly házet, najeto cca 10 tis., uvažoval jsem o reklamaci, ale prej by asi nedopadla, tak jsem je teď v tejdnu nechal stáhnout o 0,2 a dobrý.   
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #2 kdy: Duben 13, 2014, 20:47:40 odpoledne »
A to ja zase reklamaci ano. Dokud si lidi nechaji srat na hlavu, tak se budou vyrobky pouze zhorsovat. Za svoje penize chci kvalitni zbozi.  ;)
Renault tu rozjel nebezpecnou hru se snizovanim kvality a oni se ji hned chytli vsichni.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #3 kdy: Duben 13, 2014, 20:50:47 odpoledne »
Mimochodem kdo ti zaruci, ze se za 5000 zase neposerou? Takhle si vyhodil za soustruzeni, pak znova a pak si pujdes pro jiny kotouce? Tak nekde je chyba.  ???
Vsichni spolehaji na to, ze mavnes rukou a tak to tam svihaj, jen at je vejvar.
Jak rekl kapitan Harris. "Ja se jebat nenecham"

Offline Dejnos

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #4 kdy: Duben 15, 2014, 12:21:42 odpoledne »
Máš pravdu, taky většinou vše pokud možno řeším reklamací, ale okolnosti mě dotlačili k tomu, že jsem to nechal nakonec stáhnout.  Bylo by to na delší psaní,  ale s tím autem bohužel nejezdím jen já, což byl jeden z důvodů....Tak uvidíme jak se to bude dál vyvíjet....  ::)
Scirocco II GT II 1.8 JH 91/92

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #5 kdy: Duben 15, 2014, 12:32:34 odpoledne »
No snad ti to bude drzet. O vikendu se stocily stary kotouce, ktery tam zatim dam a pak jm to poslu, at si prohlednou co vyrabi.

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #6 kdy: Duben 15, 2014, 19:45:37 odpoledne »
ja sem si taky koupil nové Zimermany a svině najeto nejakych  2000km a vibrujou jak sviňa asi to vidím koupit jiné

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #7 kdy: Duben 16, 2014, 16:23:51 odpoledne »
Ja oddelal zimmermany, bremba max, ate powerdisc a ferodo, vsechny cca 7000km a konec ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #8 kdy: Duben 16, 2014, 16:48:57 odpoledne »
Takze to smeruje k tomu, ze dneska se.opravdu prodavaji jen sracky a vlastne nema cenu priplacet. Kamarad co ma servis me nutil, at si na to dam starline, ze se stejne ty ate pokurvi a mel pravdu. On ma na e-klase starliny pres 50000 a zadnej problem. Tak kde je spravedlnost?

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #9 kdy: Duben 20, 2014, 22:18:40 odpoledne »
Mate tu nekdo zkusenost s polskejma kotoucema ATM Mikoda? Hledal jsem info a vetsinou jen chvala. Az teda na par vyjimek, co je trapily na okruhu. Z okoli znam jen jednoho cloveka co je ma a tvrdi ze max. spkojenost. Chci je vymenit za ty zasrany ate, co hazi. U me maji ate na vzdy konecnou.

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #10 kdy: Duben 21, 2014, 09:14:02 dopoledne »
Kamos to jezdi na GIV a maximalni spokojenost ;)
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #11 kdy: Duben 21, 2014, 13:12:49 odpoledne »
Co na to dal za desky?

Offline Zipp

• registrovaný uživatel
  • **
  • Long Vehicle - přítel člověka
« Odpověď #12 kdy: Duben 22, 2014, 10:44:02 dopoledne »
Čest,taky se přidám ;) Já osobně si na ATE nemůžu stěžovat, mám je v předu i vzadu na Golfu IV a max. spokojenost. Na předku je mám nejmíň 4 roky což v mém případě je cca. 90000 km s jednou výměnou desek někdy na podzim a na zadku mi v březnu zamávaly desky, nicméně jsem dal jak nový kotouče tak i desky,
vše se očistilo, ovzdušnilo a brzdí to jak dort.
Pochybuju, že by jsi zanedbal přípravu, proto bych spíš zkusil na nový kotouče nebo dobře stočený kotouče nový desky, který maj menší záhořovou teplotu. Neumim si představit co se musí udělat, aby se zkroutil kotouč.
VW Scirocco 1.8 16V PL
VW Golf IV Variant 1.9 TDI
Iveco Stralis power 500

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #13 kdy: Duben 22, 2014, 12:22:06 odpoledne »
Rikam si jestli neudelali chybu konstrukteri. Auto co ma pohotovost 1700kg by mohlo mit vetsi brzdy nez 296mm predek a 298mm zadek. Do automatu davali predek 324 a nevim jestli maji problemy, ale vseobecne je to na brzdy dost nachylny auto a v cem se vsichni shodnou, tak jediny co vydrzi vzdy jsou origo kotouce. Takze chyba musi byt v druhovyrobe. Cim dal vic premyslim o tech polakach. Pred chvili jsem koukal na auto u prace co je ma, majitel si to chvali, kolem vrtani to nepraska a prej jim dava co proto. Jezdi nejake amaterske rally.

Offline Zipp

• registrovaný uživatel
  • **
  • Long Vehicle - přítel člověka
« Odpověď #14 kdy: Duben 22, 2014, 14:42:48 odpoledne »
Tak třeba ate dávaj do prvovýroby :) Mno, jak to tak vidim, stejně budeš pořizovat jiný kotouče, normálně kup sestavu co má ten kolega a uvidíš, základem všeho je pak je dobře zajet. Sám budu dávat novej předek, tak se třeba nechám inspirovat ;) :)
Vem třeba Starline, před nějakýma 4 rokama by sis jejich kotouč nedal ani pod kořenáč natož do auta a dnes, bourák si to dá na Sharana, najede 30 tis. ročně a je spokojenej.... :-\
VW Scirocco 1.8 16V PL
VW Golf IV Variant 1.9 TDI
Iveco Stralis power 500