Autor Téma: PŘIPOMÍNKA K NĚKTERÝM NAKUPUJÍCÍM  (Přečteno 2633 krát)

Offline MoniCA

• I love Corro/Sciro
PŘIPOMÍNKA K NĚKTERÝM NAKUPUJÍCÍM
« kdy: Březen 24, 2014, 08:51:34 dopoledne »
 Ahoj všem,

3 týdny zpět mi volal kamarád, že někomu vykradli Scirocco a rozmlatili obe okna na levé straně a jestli je nemám, "3.osoba" urgovala, že ty okna potřebuje nutně, já je z Vysočiny nechala dovézt do Brna s tím, že borec je opravdu nutně potřebuje... ale bohužel, 3.týden se mi ty skla válí v předsíni, takže nechápu, proč dotyčnej aspoň nekvákne, už je nechci, a ne ze se 2 týdny vymlouvá, jak v ten a ten den určitě a 3.týden pro jistotu mlčí.

Pro mě je to dobrý ponaučení... navíc, když takových je tu víc(výmluvy na vzdálenost do Brna 20km, a pod), ale radši nebudu jmenovat, když jiní je uctívají a druzí, kteří je zřejmě už mají prokouknutý o nich jen říkaj... "jj, koupí levně, a prodává obratem ještě za víc...kámošům"... Já se všem snažila vyjít vstříc, byly 2 odběrný místa, ochota dovézt párkrát i do Prahy,když tam byla cesta... njn...

Takže díky za ponaučení pro příště. M.
« Poslední změna: Březen 24, 2014, 08:53:54 dopoledne od MoniCA »

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
Re: PŘIPOMÍNKA K NĚKTERÝM NAKUPUJÍCÍM
« Odpověď #1 kdy: Březen 24, 2014, 10:13:24 dopoledne »
Normalne jmenuj. Uz je mi zle jak se v tyhle republice porad ustupuje svinim a chodi se kolem nich po spickach, aby je nahodou nekdo neurazil nebo snad nediskriminoval. Ojebal te? Ojebal. Tak ho nechran a praskni ho.  On by se s tebou taky nesral. Pomuzes ostatnim, aby nedopadli stejne.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #2 kdy: Březen 24, 2014, 18:22:46 odpoledne »
sám se přiznám že jsem měl zájem o sedačky a nějaký další díly, s Mončou jsme o tom komunikovali, řešili cenu a odběr, ale vzhledem k mýmu současnýmu zaměstnání fakt nemám ani tu hodinu - dvě sednout do auta a jet pro to do Brna, případně do Bystřice..

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #3 kdy: Březen 27, 2014, 09:07:18 dopoledne »
Takze informacni hodnota = 0.
To, ze jsou lidi svine vi i male dite. Ale je potreba vedet kteri.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline MoniCA

• I love Corro/Sciro
« Odpověď #4 kdy: Březen 27, 2014, 12:35:03 odpoledne »
Takze informacni hodnota = 0.
To, ze jsou lidi svine vi i male dite. Ale je potreba vedet kteri.

Řešilo se to ještě přes jednoho mýho kámoše, a ten je taky nasrán, jelikož celá komunikace po netu, týpek na sebe nenechal  ani mobil... prostě na pytel, já to sem hodila,aby se dotyčnej nad sebou taky zamyslel, protože pokud má starý Sciro, určitě je v nějaké komunitě... "Takž pokud to teď čteš!!! Pořád mám obě okna v Brně v předsíni! Napiš SZ a dojeď si pro ně, nebo příště neurguj lidi, jak nutně potřebuješ okna,aby ti někdo nevlezl do auta!" Dík