Autor Téma: Koupě dalšího scira  (Přečteno 19680 krát)

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
Koupě dalšího scira
« kdy: Říjen 16, 2013, 20:30:13 odpoledne »
Už delší dobu uvažuju nad koupením jednoho scirocca. Auto je v docela slušném stavu, ale není dokonalé. Jednak jeho karoserie je v podstatně lepším stavu než moje současna, ale čas se na ní trošku podepsal. Auto je rv 81, je to moje oblibené JB. Majitel ho ma od roku 1990, a teď už většinou stoji někde na parkovišti a podepisuje se na něm počasi. Tak uvažuje, že se ho zbavi. Nabidnul mi ho že mi ho proda. Cena je 5 tisic + eko. Auto ma jistou historii a majitel se o něj docela staral. Auto není pomalu vůbec zrezle jen sem tam ma nějakou ďubku. Mělo jednu nehodu která byla v roce 1990 při převozu do čr a byla opravená v originalním servisu VW v DE a není vicemeně poznatelná. Fotky mám ale nechce se mi je upravovat. Kdyby někdo chtěl vidět pošlu na e-mail.
Scirocco 1.5 JB new project
Fiat Grande Punto 1.2

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
Re: Koupě dalšího scira
« Odpověď #1 kdy: Říjen 16, 2013, 20:55:26 odpoledne »
A to ho chces poslat dal nebo si ho nechat?   Nebo zadas souhlas...  jako za ty penize to neni spatny. Urcite nezho nechat nekde schnit. Tak vzit, posudlat a drandit..
Volkswagen Scirocco Scala 1.8 JH ...  neznamo kde

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #2 kdy: Říjen 16, 2013, 22:08:05 odpoledne »
škoda že ses nerozmyslel dřív než změnili to přihlašování, takhle jsi mohl mít slušnou káru za bůra. Nicméně si myslim že i tak je to pěkná cena, pokud je to v originálním stavu, hodně bych uvažoval nad tím, jestli to nepřihlásit na veteránský noty...

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Odpověď #3 kdy: Říjen 17, 2013, 05:54:43 dopoledne »
Veteransky noty jsou nesmysl. To auto se tim u nas akorat degraduje.  Vyuziti jen srazovy , max vyjizdky v okoli. A na hodnote to stejne neprida.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #4 kdy: Říjen 17, 2013, 10:32:15 dopoledne »
jak se to vezme, platíš 1/12 povinnýho ručení, nemusíš platit ekozlodějnu při přihlašování a v případě nehody to pojišťovna bere úplně jinak (výhodněji pro tebe) než kdybys naboural stejný auto na obyčejných značkách..

nevýhoda je samozřejmě ta, že už to nikdy nedohlásíš zpátky na černý a každej rok musíš na stk, která ale není tak přísná..

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #5 kdy: Říjen 17, 2013, 15:49:52 odpoledne »
No pravě kdybych ho bral tak bych si ho asi nechal. Jinak ekodaň mně taky štve. Ale veteran by mně omezoval v jeho mirnych upravach které bych asi provedl.
Jinak jsem zapomněl že ma taky v papirech legalně napsané disky 7x15 a pneu 195/50 R15.
Nešlo si to rozmyslet dřive, protože majitel donedavna ještě neuvažoval o prodeji, až když to začlo stat a nikdo s tim nejezdil, tak potom začal nad tím uvažovat. Dam tady par fotek aby bylo vidět o co jde.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline Airarmy

• registrovaný uživatel
  • **
    • http://airarmy.szm.sk
« Odpověď #6 kdy: Říjen 17, 2013, 19:33:21 odpoledne »
Není to v Karviné 4 u nemocnice ? ? ? :o  :)
Myslím foceno ;)
Podstatou války je násilí, mírnost je projevem slabomyslnosti a nerozhodnosti.
A proto udeř vším, udeř všude, udeř tvrdě ! ! !

Mess with the BEST die like the REST!!!!

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #7 kdy: Říjen 17, 2013, 20:31:58 odpoledne »
dej mi číslo na majitele, za bůra si to vezmu sám  ;D

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline araman

• prekvapive je
  • Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
  • ** Hakis **
« Odpověď #8 kdy: Říjen 18, 2013, 07:05:23 dopoledne »
za ty prachy i s eko to stojí ..  vypadá solidně . nemít jeden pekáč. tak bych oněm i uvažoval

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #9 kdy: Říjen 18, 2013, 07:41:40 dopoledne »
Ano dost často tam stoji. Předtim měl majitel garaž ale pak se ji vzdal. Auto se pohybuje po různych parkovištích v Karviné a minimum jezdi. No musel bys ho vidět Deywisi. Na těch fotkach co jsem dal nejsou vidět některé kazy. Ale kdybych ho nebral tak klidně si ho vem. Lepši než vrakač. No jak to čtu tak začinam trošku vice se přiklanět ke koupi.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline kashty

• registrovaný uživatel
  • **
  • úsměv pěkně do scirocca
« Odpověď #10 kdy: Říjen 18, 2013, 08:28:50 dopoledne »
že nad takovým krásným kočárem vůbec váháš.....vzal bych ho hned a nad ničím bych nepřemýšlel
Corrado G60
Scirocco GTi 1.8
Scirocco GTX 1.8
Scirocco GT2 1.8
Scirocco Tropic 1.8
Scirocco GTi 1.6

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #11 kdy: Říjen 18, 2013, 09:19:44 dopoledne »
ale to je jasný že to bude mít mouchy, není to přece nový auto  ;) pokud to nemá podlahu alá flinstoun tak bych to neřešil. takže vypadá fakt solidně.

a když bys chtěl trošku "ušetřit" z pořizovací ceny - kola prodáš za dvojku, US světla taky, takže tě auto vyjde na tácek + eko  ;D

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #12 kdy: Říjen 18, 2013, 10:19:39 dopoledne »
ale to je jasný že to bude mít mouchy, není to přece nový auto  ;) pokud to nemá podlahu alá flinstoun tak bych to neřešil. takže vypadá fakt solidně.

a když bys chtěl trošku "ušetřit" z pořizovací ceny - kola prodáš za dvojku, US světla taky, takže tě auto vyjde na tácek + eko  ;D

::) ::)ušetří jen tehdy, když místo světel dá svíčky a místo kol špalky ::) ::) VOLE
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline mie009

• registrovaný uživatel
  • **
  • Navigator
« Odpověď #13 kdy: Říjen 18, 2013, 11:00:47 dopoledne »
No světla pujdou do světa. Ameriky nechci. Kola jsou zatim v jednáni. Majitelovi se nehodi kvůli rozteči ale chce si nechat pneu. Takže kdyby mi zustaly tak by asi po nějaké menši vzhledové renovaci taky šly do světa. Podlaha je zdrava, lemy a prahy taky. Je tam jedno misto které je horši ale určitě pujde jemně opravit.

Mates: Ja neřikam že na něm ušetřim jen prostě mně sere ta eko daň. Jinak bych neuvažoval.

Deywis SZ.
Fiat Grande Punto 1.2

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #14 kdy: Říjen 18, 2013, 11:09:45 dopoledne »

::) ::)ušetří jen tehdy, když místo světel dá svíčky a místo kol špalky ::) ::) VOLE

mates nebuď chytlavej, myslel sem to tak že každej nemusí chtít ameriky a kola se mu nemusí líbit tak je pustí...

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88