Ahoj lidi, tak jako vsichni tady, bojuju s penezmi a cenou benzinu... a... znamej mi pujcil jednickovou octavii 1,8 na ethanol a tyjo.. jelo to dobre, bruci si to a jede to levne.. a jedno natankovani nadrze, kdy litr vyjde na 23,50 Kč na ONO (vyslovene myslim ONO v Mecholupech- Praha) a spotrebou stale na cca 7,5-8,7l (u octy) mi prijde jako naproste reseni...
tak jsem zacal cist a schanet nazory atp.. atp..atp
a chci se zeptat Vás tady na
přímé zkušenosti s tímhle "odpadem",co patri do krku a ne do nadrze
po nacteni oficialnich informaci (vsude starejch tak 2 roky) jsem zjistil, ze bez pomocny ridici jednotky je mozne tankovat pouze v pomeru 1/1 s benalem.. predpokladam naturalem 95kou...
a samozrejme ... obcas se objevi nekdo, kdo vi, jak to nekde nekomu nejak ublizilo... - negativa typu
"odeslo mi benz. cerpadlo"- muj znamej ho pak vymenil a uz pres rok jezdi jak nic (

)
"vetsi spotreba"- hodne casto slycham :/ na to upozornuje i vyrobce, ze to chce casteji menit palivovej filtr a mit cistej vzduchovej.... popripade z drivejska zahnojena lambda dela taky svoje,ale tu ethanol nema negativne ovlivnovat... a ethanol vaze vodu, coz je asi jediny negativum a to by ovlivnilo palivovej filtr...
protoze tu vsichni maji auta na benzin,chci se zeptat, kdo "uz presel", rady, zkusenosti atp... idealne vlastni
btw porizovaci cena ridici jednotky na "cistej ethanol" je cca 3500,- u 4válce .. jak moc je to zlodejina a vymyslenost?