Autor Téma: Teplota  (Přečteno 8196 krát)

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Teplota
« Odpověď #15 kdy: Červen 20, 2012, 11:13:51 dopoledne »
supr ;)
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline milo

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #16 kdy: Červen 20, 2012, 21:41:30 odpoledne »
tak ja mněl úplne ten samej problem ,kluci co byli se mnou na srazu do vrchu to vedí kontrolka když bliká ser na ni je to na hladinu vody v nádržce pokud je tam vody dost a teplotu sem mnel taky na samem vrchu i když byl motor studený takže sou to jenom kontakty teda elektrina kde to ti nepovím ,ale vrtule spínala a motor nevařil a to bylo vedro a kalil sem to do kopce ,.Teď sem kroužkoval motor a když sem to všechno znova pozapájel nakopnul teplota nejednou ukazuje jak má a kontrolka neblíka a pred tím blikala i když sem ji odpojil od čidla na nadobce a i když sem ji premostil ,takže z motorem a chlazením to je OK akorát je to nepříjemne s tím jezdit. Takže objeď káble a spoje přestříkni kontaktolem eventuelne jak píšeš vymněň čidlo teploty,nebo koukni kable už bejvaj popraskaný jestli se nekde neopíraj a neskratujou . Protože to jak si to popsal je úplňe to samé co sem mněl ja ,takže klídek.

Offline kubajz

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #17 kdy: Červen 20, 2012, 22:09:35 odpoledne »
budik silel jak kdyby chtel motor predbehnout kastli tak jsem se fakt bal a zkousel vsechno mozny nakonec se motor ani poradne nezahral proto ani termostat nesepnul a hadice byla ledova jeste ze to bylo jen to cidlo zitra bych mel mit zaschli tesnení na hadici u termostatu naleju vodu a zas pojizdnej a hlavne dik za rady alespon jsem na to premysleni nebyl sam :)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #18 kdy: Červen 20, 2012, 23:07:35 odpoledne »
Ta kontrolka má víc funkci, nez jen hladinu a teplotu vody.  A to cidlo na ukazatel teploty nemá nic společného s tim jestli se motor ohřívá nebo ne   ;) to pouze na základě teploty mění odpor a podle protékajícího proudu hýbe rucickou
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #19 kdy: Červen 20, 2012, 23:52:52 odpoledne »
já řeším opačnej problém budík mi neukazuje.. ale je to čidlem a tou přírubou na vodu, jinak to čidlo funguje jako kostra
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #20 kdy: Červen 21, 2012, 01:44:49 dopoledne »
To je logicky, vede z nej jen jeden kabel  ;D
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS