Autor Téma: Útěk od VW. Rada.  (Přečteno 33086 krát)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
Re: Útěk od VW. Rada.
« Odpověď #60 kdy: Prosinec 20, 2009, 20:39:09 odpoledne »
Taky te nikdo nenuti napsal jsem ti jen svuj nazor na tu A4, s tim ze vim co jse vetsina motoru v nich zac, kdyz s nima delam v praci ;)
BTW 2.8 V6 pamatujes jak si se svezl ve 2.8VR6 kdyz jsi ji chtel do scira ated by jsi chtel neco podobnyho?  ;D
Scirocco MK2 1.8 16V KR stage 2 in progress 2xKx2xVKxPS

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #61 kdy: Prosinec 20, 2009, 20:41:51 odpoledne »
Pokud budeš koukat po koncernu,cenově dostupného,tak by jsem zkusil starého Passata B5 1,9TDi,tušim 81kw.Auto je nemocné na přední nápravu a turbo,ale ne tak že by jsi to řešil každý pul rok,jinak je to hroznej nezmar.Aspoˇˇn tedy kamarád používal na taxika,naježděno víc jak 600tisíc a žádné velké problemy s tim nikdy neměl.hlavně to nebylo na tom voze poznat,co se týče vrzání,opotřebení interieru apod.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #62 kdy: Prosinec 20, 2009, 20:45:18 odpoledne »
No ale názor na ten motor si nenapsal žádnej  ;) . Jinak ta vr6 byla zklamáním, to máš pravdu, ale jednou musím sednout do něčeho co mě posadí na prdel ne?  ;D
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #63 kdy: Prosinec 20, 2009, 20:48:25 odpoledne »
Lefi: sice jsem povolil a začal uvažovat o koncernu, ale passata prosím fakt ne.  :'(  ;D

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #64 kdy: Prosinec 20, 2009, 20:59:49 odpoledne »
No ale názor na ten motor si nenapsal žádnej  ;) . Jinak ta vr6 byla zklamáním, to máš pravdu, ale jednou musím sednout do něčeho co mě posadí na prdel ne?  ;D
To asi ano, ale v tom pripade si porid neco co ma alespon pres 200k jinak se z toho na prdel asi neposadis, vzhledem k tomu v cem jezdis pres leto ;)

Offline Lucas

• registrovaný uživatel
  • **
  • jedééééééém
« Odpověď #65 kdy: Prosinec 20, 2009, 21:04:47 odpoledne »
BTW mel jsem moznost jet parkrat v Superbu co ma 2.8 V6, je sice pravda ze je urcite tezsi nez A4 ale ze bych z toho byl nejak odvarenej to ne. Ale na druhou stranu to muze byt docela drzak, i kdyz to asi bude o kusu jako pokazdy, ale ja bych se priklonil k te 1.8T, s Oktavkou coz je prakticky A4 to jezdi moc hezky, a spotreba je vcelku rozumna kolem 8litru.
Ale je to jen moje osobni zkusenost a nazor ;)

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #66 kdy: Prosinec 20, 2009, 21:30:56 odpoledne »
Bohužel jsem v tý A4 nenašel muj sněnej motor 2,3 5V, takže pak nejblíž bylo tohle.   ;)

Zajímá mě, jestlipak víš, jakou má tento motor spotřebu oleje?
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #67 kdy: Prosinec 20, 2009, 21:36:40 odpoledne »
pokud by to by jsi investoval jak píše Lucas tak 200k(možná méně) tak loni v zimě si kamarád koupil za 160 000kč Audi A4 kombi S4 r.v.2001 (2,7 biturbo,chip,větší výfuk omezovač pryč) podle brzdy 290HP,dodnes drží uplně v pohodě,je to denně používané a zaručuju že si z toho sedneš opravdu na prdel ;)
Nejvtipnější je vidět ty rádoby zavodníky v golfech,jak nechápou,co jim to ujíždí za rodinej povoz :).pak už jen asi ta RS4,ale to je uplně jiná cenovka :)

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #68 kdy: Prosinec 20, 2009, 21:48:26 odpoledne »
Na Superb 2.8 V6 mám názor, že je to zbytečně těžký motor do tohoto auta. Pro svezení to opravdu není. V kombinaci s automatickou převodovkou je spíš takový pojízdný obyvák. btw. Horane neuvažoval jsi o automatu? Já občas jezdím s automatem a je to docela pohodička.

Ale jinak mám radost, že ses od Alfy přes Gripen a Pb dostal konečně ke koncernu  :-*

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #69 kdy: Prosinec 20, 2009, 21:56:15 odpoledne »
Bohužel jsem v tý A4 nenašel muj sněnej motor 2,3 5V, takže pak nejblíž bylo tohle.   ;)

Zajímá mě, jestlipak víš, jakou má tento motor spotřebu oleje?
nevím a právě proto se na tenhle motor ptám.  ;)

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #70 kdy: Prosinec 20, 2009, 22:01:11 odpoledne »
Cenu jsem vlastně nepsal. Chceme se vejít do kila, což všechny auta byly bez problémů. Teda kromě saaba, tam to bylo na hraně.
Automat ne. Ani já ani Verča nejsme zastánci automatů. Auto má řídit řidič.  ;D

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #71 kdy: Prosinec 20, 2009, 22:26:16 odpoledne »
Musím napsat, že s 2,3 V5 nemám zkušenosti. V minulosti, když jsem si kupoval Golfa IV tak mě brácha lámal právě do tohoto motoru. Nakonec jsme byl rád, že jsem do něj nešel, protože tento motor trpí vysokou spotřebou oleje.

Být tebou Horane, tak bych už dál nic nevymýšlel. Audi není špatná volba. Sledoval bych nabídku trhu a v případě zajímavého auta bych smlouval jak na arabském bazaru. Po Novém roce budou všechna auta o rok starší a věř mi, že momentálně je skutečně velký problém prodat. Prodejci jsou v úzkých. Budou na tebe sice zkoušet triky jakože už pár lidí na to auto volalo, nebo že další zájemce přijede zítra... ale nenech se.

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #72 kdy: Prosinec 20, 2009, 22:35:45 odpoledne »
A ještě dovětek. S Daewoo Tico mám taky zkušenost. Prakticky jsem na tomto autě začínal. Motoricky špičkové auto. Velmi živé s nízkou spotřebou. Bohužel jej dělali z trojky plechu a po 8 letech se korozí rozpadlo. A taky proto pro mě japonec (korejec) až na konec.

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #73 kdy: Prosinec 20, 2009, 22:48:27 odpoledne »
V práci jsem chvíli jezdil Superbem 1,8T a nic moc. Nevim jakym jezdíš stylem, ale dost často jsem musel tankovat, houpe to jak kocábka a s 2,8.... s tim těžkym motorem to bude nedotáčivý jak kráva.
Nějak mi nedává smysl proč se u rodinýho auta vyhejbáš naftě. Taky nemam rád TDI, ale do family caru bych o ničem jinym neuvažoval...

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #74 kdy: Prosinec 20, 2009, 23:05:39 odpoledne »
protože se chci s tím rodinným autem taky sem tam odreagovat a tohle mi prostě nafta neposkytuje.