Autor Téma: Útěk od VW. Rada.  (Přečteno 32851 krát)

Offline Wari

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Útěk od VW. Rada.
« Odpověď #15 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:04:06 odpoledne »
Saab 9-5  = super z venku benzinove motory jsou paradni skoda te palubky ze stihacky :)
Volvo V40 = celkem pekne ale nevim co benznove motory jel jsem ve dvou naftach a uvnitr desne slyset motor
Volvo 850 = tohle auto nikdy neprehlednu ale nikdy jsem neprisel na to jestli se mi libi nebo ne :lol:
Alfu 156 = nevim kterej rok mas vyhlidnutej ale osobne bych do itala nesel maximalne do nejakeho v super stavu

neuvazoval jsi o Audi A4 Quattro 2.4? zminuju to ze jsi vzdy chtel zadokolku a se quattrem se da uzit take hodne srandy :)
« Poslední změna: Prosinec 14, 2009, 21:08:49 odpoledne od Wari »
VW Scirocco 1.8 JH
Opel Astra Caravan 1.6
Indiana  Jones

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #16 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:27:47 odpoledne »
Lucas: na čem stojí 9-5 netuším, ale zřejmě to nebude horší než ta 9-3 a tchýně má béčkovou Vectru a nejezdí se s tím špatně.
Waři: u ty V40 to bude tím že kamnový motory jsou od renaultu  ;D
K tý 850 mám stejný pocity.  ;D
No a ta audi asi ne. Nechci už nic koncernovýho. Nějak nám tyhle auta už nic neříkají. Možná to je tím že jsou všude a člověka to už "nudí". A zadokolka bude muset počkat. Tohle bude auto spíš pro verču.  ;)
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline vlajo

• registrovaný uživatel
  • **
  • :D
« Odpověď #17 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:28:32 odpoledne »
vokurko máš evidentně jiný vkus než já, ale to určitě nikoho nepřekvapí  ;D

já to měl jednoduchý ve výběru, nic jiného po vw než bmw není (když vynechám supersporty)  ;)
MK2 Scirocco GT 1,8 16V, KR 139hp
BMW 530Xd
Honda CBR 929 RR FireBlade
Honda CB 1000R

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #18 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:31:03 odpoledne »
Volvo 850 = tohle auto nikdy neprehlednu ale nikdy jsem neprisel na to jestli se mi libi nebo ne :lol:

Já ti přesně řeknu proč se ti líbí. Protože je hranaté  ;)

Horan: s tvým tvrzením ohledně vw v novodobé historii nesouhlasím. Myslím, že Golf III a Golf V jsou docela povedená auta (narozdíl od golfa IV - ten se z celé řady povedl asi nejméně - osobní 15 měsíční zkušenost a najetých 20 tkm).
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #19 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:37:00 odpoledne »
Vopičák: ale já se ti nechci podobat a nechceme jezdit v "masovým" autě. Chceme si ho na parkovišti poznat na první pohled a ne strkat klíč do zámku a po chvíli zjistit že jsme u cizího auta a že je na parkovišti ještě pět stejných  ;D ;D ;D Ale jinak proti tomu nic nemám
Franco: neberu ti tvou zkušenost ;) Stoprocentně je daleko víc horších aut. Ale prostě nám už "novodobý" vw nic neříkají :-\

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #20 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:38:35 odpoledne »
Takže,nijak ti to nevnucuji,ale tady pár základních info o Saab 9-5 od člověka kterýmu rukama už prošli spousty...

saab 9-5: problémy s motorama z 90% spůsobené ucpáváním vany a sacího koše (po koupi nutno sundat vanu a vyčistit pokud není známo poslední čištění) olej měnit každých 10tis KM. Slabý místa: zmíněná vana, občas převodovky. odvětrávací sady. nemám čas pak sepíšu víc

Pokud by jsi uvažoval,nebo chtěl více info,tak by jsem ti dal Kontakt na toho kamaráda.

Jinak souhlasím s novodobým VW  ;)

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #21 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:39:01 odpoledne »
V tý bílý barvě to vypadá luxusně

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #22 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:40:45 odpoledne »
Lefi: stačí když sem něco přetlumočíš. Ty motory jsou myšleny všeobecně, nebo jen nafta/benzin......? Díky

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #23 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:44:33 odpoledne »
Benzín,nevim jestli se vubec nafty do 9-5 dělali...ale zas tak se v tom nevyznám.

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #24 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:46:34 odpoledne »
Ok. Zatím díky. Já se jdu uložit do postele než přijedou policajti že jsem v zákazu  ;D
Dobrou noc

Offline Lefi

• registrovaný uživatel
  • **
  • Tím to začlo...
« Odpověď #25 kdy: Prosinec 14, 2009, 21:50:59 odpoledne »
Diesel ano,ale nic od saaba
turbodiesely - 2.2 TiD převzatý od Opelu a relativně nespolehlivý 3.0 V6 TiD od Isuzu

Offline shrek

• registrovaný uživatel
  • **
  • scirocco shrek
« Odpověď #26 kdy: Prosinec 14, 2009, 22:02:12 odpoledne »
já bych vzal saaba.měl sem ho taky.supr auto a hlavně pohodlné.nejvíc sem měl rád to startováni u ručky.žádný strkání klíčku pod volantem.měl sem saab 900 5 dvířko.byl to 2 litr a nějak to nežralo no
neznám bolest protože jsem SHREK

Offline danek

• Administrator
  • registrovaný uživatel
  • Já a smrt se nepoutáme
    • http://danek.webz.cz
« Odpověď #27 kdy: Prosinec 14, 2009, 22:12:47 odpoledne »
Kup si trabanta.... na parkovisti ho neprehlednes, da se taky tocit az za roh, srandu si s nim uzijes taky no a posledni bonus je, ze se delal i v kombiku :)
SCIROCCO 1.8 8v JH
SCIROCCO 1.8 16v PL, plná palba + klima :)

Offline Bandito

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #28 kdy: Prosinec 15, 2009, 20:40:12 odpoledne »
Ahojte.
Nebudu to nijak dlouho pitvat, ale hledáme "nový" stroj. Do užšího finále se dostalo Volvo V40, Saab 9-5 a já se snažím ještě prosadit AlfuRomeo 156, ale zase ital no  ;D. Všechno v kombíku a v benzínu (hlavně u volva, protože turbokamna od renaultu NECHCI). Co kdo doporučí? Saab je z nich nejdražší, ale zase má to auto něco do sebe. Tak prosím zkušenosti. Vaše, známých......
Díky.
já bych si nevybral ani jedno auto z tvýho výběru a to z toho důvodu, že náklady na opravy můžou být děsivý.
A co si budem povídat ani s jednim díru do světa neuděláš. Takže bych volil klasiku od koncernu - vrakoviště přetejkaj dílama, všechno je za babku i z druhovýroby a umí to opravit i Jarda z garáže.
A na svezení si nech sciro  ;)

Offline Jarouš

• registrovaný uživatel
  • **
  • chyt´ mě když to dokážeš:-D!!!
« Odpověď #29 kdy: Prosinec 15, 2009, 23:20:28 odpoledne »
Ahojte.
Nebudu to nijak dlouho pitvat, ale hledáme "nový" stroj. Do užšího finále se dostalo Volvo V40, Saab 9-5 a já se snažím ještě prosadit AlfuRomeo 156, ale zase ital no  ;D. Všechno v kombíku a v benzínu (hlavně u volva, protože turbokamna od renaultu NECHCI). Co kdo doporučí? Saab je z nich nejdražší, ale zase má to auto něco do sebe. Tak prosím zkušenosti. Vaše, známých......
Díky.
já bych si nevybral ani jedno auto z tvýho výběru a to z toho důvodu, že náklady na opravy můžou být děsivý.
A co si budem povídat ani s jednim díru do světa neuděláš. Takže bych volil klasiku od koncernu - vrakoviště přetejkaj dílama, všechno je za babku i z druhovýroby a umí to opravit i Jarda z garáže.
A na svezení si nech sciro  ;)
Co máš proti Jardovi z garáže??? ;D
VW Scirocco 1,8 GTX
VW Golf IV 1,9 TDI