Autor Téma: Zátěžový ventil+relé  (Přečteno 13422 krát)

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
Re: Zátěžový ventil+relé
« Odpověď #30 kdy: Prosinec 21, 2009, 19:41:23 odpoledne »
Já tam mam celkem tři čidla-dvě zeshora(jedno velký-hnědý-nevim na co je  ???,druhý malý-to je na budík),jedno zespoda-modrý-to by mělo bejt ono,když i pátej vstřik i ten ventil přídavnýho vzduchu maj taky modrý patice ke konektorům. Problém je,že já ho mam normál na závit(nevim ted přesně jaká velikost klíče) a když jsem zkoušel objednat nový,tak přišlo na tohle moje auto sice taky modrý,ale bez závitu a žádný jiný se objednat(teda aspon u nás) nedá  >:( Zkoušel jsem pátrat i jinde po netu,ale všude to samý-bez závitu-určený k montáži do plastový příruby a ja mam klasickou starou kovovou :'( a celý to předělávat a kupovat všechny čidla nový a i novou plast. přírubu(ani nevim jestli by to šlo jen prohodit) se mi fakt nechce... :-\

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #31 kdy: Prosinec 21, 2009, 19:46:21 odpoledne »
Je to možný. Já měl na DX jen dvě čidla a taky na závit. Někdo ho tu mít snad bude, nebo zkus vrakáč, nebo aspon od někoho pujčit jestli je to tím.
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline jehla

• registrovaný uživatel
  • **
« Odpověď #32 kdy: Prosinec 21, 2009, 20:08:29 odpoledne »
Spíš než obvolávat a objíždět vrakáče bych si ho zkusil od někoho půjčit a pak popř. odkoupit...
Takže: Našla by se tady nějaká dobrá duše,která by mi byla ochotná zapůjčit funkční teplotně časový čidlo(modrý,umístěný zespoda na přírubě motoru), nebo prodat jestli někdo máte nový náhradní, na motor 1.8 8V JH 70kW? Musí být na závit(k našroubování do kovové příruby-velikost klíče ještě zítra doplnim)...Předem všem díky MOC...

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Odpověď #33 kdy: Prosinec 21, 2009, 20:29:11 odpoledne »
Možná napiš od kud přesně jsi. Třeba je někde kousek od tebe nějakej scirař. Napiš tu žádost i do hlavního pokecu, protože do techniky chodí někteří až něco potřebují  ;)
Mimochodem to asi nemusí být pouze na JH. Mělo by to pasovat ze všech K,KE-Jetroniců. Takže i audi.........
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej