takže jsem trošku uklízel v garáži a měl bych tady pár věcí za symbolické ceny. fotky nemám, dodám na přání případného zájemce. předání nejlépe na sraze

2x topení do scira - za pivo kus
1x zadní dveře na mk2, bílá barva, sklo můžu dodat ale je vytáhnuté z těch dveří - za 2 piva
výdechy topení na palubce, kryt kastlíku, drobné plastíky - pivo/kus
zadní světla na mk2, u jednoho je odloupnutý kus plastu v místě blinkru, dá se bez problému přilepit - žádný kousek nechybí - oba kusy za 2 piva
origo červená maska na mk2 (viz foto), sundal sem ji ze scira když jsem ho koupil (stav - použitá, musím se mrknout jestli není nějak prasklá nebo křivá) - za 2 piva

lízátko upravené z G3 - znáte všichni z mojeho scira (viz foto) - třeba se někomu bude líbit - za 2 piva

dámské triko scirocco z poslední "kolekce" - žlutá barva, černý nápis scirocco na zádech,předek bez potisku - velikost M - mladá ho měla jednou, takže píšu nové, jenom jí nepasuje - za 100,-
to by mohlo být zatím vše, pokud ještě něco objevím, rozšířím nabídku. Jak jsem psal, není problém abych to vzal s sebou na sraz do Jeseníků. Poštou se mi to posílat fakt nechce....