Dneska me dost rozhodil mcdonald v rakousku. Nejakej lemlp si rekl, ze usetri naklady tim, ze vyhodi dve pokladni a misto nich postavi stojan s pc, kde si objednate co chcete, dostanete listecek s poradovym cislem a pak pockate, az vase cislo zavolaji.
Mozna by to bylo fajn, kdyby to fungovalo.
A ted co se stalo.
Objednal jsem si par veci a s listeckem stoupnul do fronty lidi, co v ruce smudlali listek s cislem a sledovali tv s cislama co se prave pripravuje a co je k vyzvednuti.
Zrovna bylo cislo 067.
Kouknu na muj listek a trosku nechapu, proc mam cislo 000. Tak treba nejaky VIP cislo, ze.
Stojim a pozoruji zmatek v kuchyni, jak se jim tam vsechno mota, hranolky padaji po zemi, nikdo nevi kde co je, v kazdem supliku jine maso.....
Stojim deset minut. Pani, co objednala predemnou uz odesla. Ale moje cislo nikde. Jidlo uz dostavaji ti, co prisli pozdeji. Kluk co stal vedle me mel cislo 65 a na tabuli uz bylo 78. Nevydrzel to a ozval se. Nasrana vedouci vzala jeho listek a za chvili mu denasla tac. Tak jsem ji vrazil muj listek. Nechapala ty nuly. Dala listek zamestnankyni at to nachysta.
Zrovna prisla dalsi zenska, ze dostala asi o pet polozek min, nez objednala a zaplatila. Vedouci z jinyho tacku vzala hranolky...... A dala ji to. Moje jidlo se chystalo. Po par minutach zmatku, co nevedela co tam dat donesla tacek. Konecne. Rekl jsem ji, ze by mely vyhodit vedouci a konecne sel jist. Sednu si k rodine a koukam, ze chybi velky hranolky a jedno piti a prebyva nejakej burger a nejakej jogurt nebo co. Uz jsem se zvedal, ze se jdu nasrat k prepazce, ale nemel jsem ucet a mel jsem hlad, tak jsem si zase sedl a jedl.
Pointa je, ze nechapu, proc zase musel nekdo posrat neco, co funguje.