Author Topic: Co vás ž(s)ere?  (Read 86543 times)

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
Re: Co vás ž(s)ere?
« Reply #30 on: December 19, 2009, 10:15:36 AM »
To nevím, ale v Břeclavi se zasekáš i ve tři ráno  ::) Navíc ti kolisti. To bych mlátil od rána do večera. 
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #31 on: December 19, 2009, 10:54:12 AM »
Tady někteří zastaví před prázdným kruháčem.  >:(

Ve středu jsem nechápal, kolik cyklistů se pohybovalo na zasněžené silnici a proplétalo se mezi auty.

Co jsem nechápal už vůbec tak jeli po silnici v místech, kde je 2 metry od silnice nová cyklosteska. Kdybych nespěchal do školy, tak jsem zastavil a zmrdal je  >:(  kretény!

A jinak klasika - včera po cestě do Olomouce i z Olomouce jsem potkal kokoty co v obci jedou 30 km/h a mimo obec 65 km/h.

+ ten kruháč - poslední dobou si všímám lidí, co dávají na kruháči blinkr vlevo...
« Last Edit: December 19, 2009, 10:55:53 AM by Franco 16V PL »
Der Motor schnurrt wie ein Kätzchen...

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #32 on: December 19, 2009, 13:12:44 PM »
A nemá Břeclav družbu s Jeseníkem?  ;D  Tady někteří zastaví před prázdným kruháčem.  >:(

rosti nestraš mě, se tam chystáme s mladou  >:(
no, nakonec to asi dopadne tak že pojedem vlakem....  :D

mk1 "78 - uloženka
gt2 "90 - červený a otlučený
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Rst

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #33 on: December 19, 2009, 18:11:20 PM »
Neboj,blbákov začíná až za Ramzovou,poláci dál nejezděj.  ;D
přece bys ty dveře netáh vlakem,nebo jsis to rozmyslel?

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #34 on: December 19, 2009, 19:09:42 PM »
viz. všeobecný pokec  ;)

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline krny83

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #35 on: January 02, 2010, 09:11:03 AM »
potřebuju skřín....další skřín...  ;D :'(

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #36 on: January 02, 2010, 17:11:43 PM »
Brácha sháněl televizi a já jsem mu ji vybíral. Chtěl ji hned a jen z kamenné prodejny. (nemá přístup na net). Až jsem ji vybral, tak jsem zjistil, že ji mají jen v Brně v Elektroworldu. Chtěl jsem ji zabookovat abych nejel do Brna zbytečně. Snažil jsem se zjistil telefoní číslo a co myslíte, zjistil jsem ho ?:?:?

Zjistil. Volal jsem do tří obchodů a na centrálu do Prahy. Všude je telefoní automat, který po projítím hlasového systému nakonec zákazníka odkáže na zatelefonování v pracovní dobu přes týden. Hnus.  >:( K.urva v dnešní době... Nakonec jsem sehnal číslo přímo na prodejnu. Tam to zvoní a nikdo to nebere. Zabralo mě to více jak hodinu a to jsem zdatný ve vyhledávání kontaktů... jsou tajemní jak hrad v karpatech... tám strašá

Offline horan

• Global Moderator
  • registrovaný uživatel
« Reply #37 on: January 02, 2010, 18:35:07 PM »
aktuálně mě sere to že mě dneska došel plyn ve svářečce, takže jsem nic neudělal
S teroristy a francouzi se nevyjednava!!!

Čím dřív umřu,tím dýl budu mrtvej

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #38 on: January 04, 2010, 10:08:01 AM »
tak mě včera a vlastně neustále sere to, že sme v práci dělali inventuru a včera nám šéf s ledovým klidem oznámil že je manko 30 papírů... já ani kolega to nechápem, z kasy nemohl nikdo vzít ani korunu... celý je to nějaký divný

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Rst

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #39 on: January 04, 2010, 17:09:37 PM »
tak mě včera a vlastně neustále sere to, že sme v práci dělali inventuru a včera nám šéf s ledovým klidem oznámil že je manko 30 papírů... já ani kolega to nechápem, z kasy nemohl nikdo vzít ani korunu... celý je to nějaký divný
hlavně že měl šéf hezké vánoce   ;D

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #40 on: January 04, 2010, 22:20:21 PM »

A to byla inventura na pokladně, na zboží, na materiálu nebo ve skladě? Protože pokud vím, tak pokladna by se měla kontrolovat denně. Zbytek zhruba jednou za měsíc. A ty přece nemůžeš být zodpovědný za škodu na zboží na prodejně.

Offline Mates

• registrovaný uživatel
  • **
« Reply #41 on: January 05, 2010, 00:07:27 AM »

A to byla inventura na pokladně, na zboží, na materiálu nebo ve skladě? Protože pokud vím, tak pokladna by se měla kontrolovat denně. Zbytek zhruba jednou za měsíc. A ty přece nemůžeš být zodpovědný za škodu na zboží na prodejně.

a když tak má snad pojistku na blbost
Mk II GTL, 1.8 16v, kamei
MK II GTX, 1.8 GASPOWER, wintercar
něco málo MK l

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #42 on: January 05, 2010, 00:51:00 AM »

inventura v hospodě. kasa se kontroluje každej den po šichtě, při inventuře sme zpočítali veškerý zboží co bylo na baru a papíry dodělával šéf doma. a pak přišel s tímhle. v životě se to tam nestalo, dle mě mají bud bordel v papírech a někde založili nějaký faktury a ted jim to tam lítá, nebo si prostě řekli že potřebujou prachy tak nám to zkrouhnou na dýškách...

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88

Offline Franco 16V PL

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #43 on: January 05, 2010, 08:52:04 AM »
inventura v hospodě. kasa se kontroluje každej den po šichtě, při inventuře sme zpočítali veškerý zboží co bylo na baru a papíry dodělával šéf doma. a pak přišel s tímhle. v životě se to tam nestalo, dle mě mají bud bordel v papírech a někde založili nějaký faktury a ted jim to tam lítá, nebo si prostě řekli že potřebujou prachy tak nám to zkrouhnou na dýškách...

Sice nevím jak dlouhé časové období uplynulo od poslední podobné kontroly, ale u nás když obsluha večer předává majitelovi hospodu, tak se kontroluje i např. kolik zůstává v jednotlivých lahvích kořalky a přibližně kolik je v bečce piv. 30 tisíc se mi zdá hodně.

Offline deywis

• Člen CSSC
  • registrovaný uživatel
« Reply #44 on: January 05, 2010, 11:02:25 AM »
2 měsíce uplynulo. tohle všechno sme kontrolovali taky,  nehledě na to, že šéf tam je každej den s nama a sedí na baru a je to náš kamoš,není to nějakej starej chlap.

mk1 "78 - uloženka
mk1 "77
mk1 "76
mk1 "78
mk2 "88