Me dneska nasral e-shop Prodejdilu.cz
To, ze minule posrali zakazku (jine zbozi v jinych poctech) jsem prekousl a nejak poresil.
Vcera objednavka za temer desitku. Do pozadavku jsem jasne napsal, ze zbozi MUSI prijit do patku a schvalne jsem bral vse "SKLADEM". Druhy pozadavek bylo zaslani PPLkem , i kdyz drazsi, tak si rad priplatim (standartne posilaji zkurvenou postou a nad 30kg PPL). Potvrzeni o prijeti. Potud OK.
Dneska v praci nejela wi-fi, takze jsem nemohl kouknout na mejl. Samozrejme se doma potvrdilo to, co jsem si celej den myslel. A to, ze to ti dementi poserou.
Doma prisel mejl, ktery poslali v 8:38 rano, ze zbozi do 30kg NEJDE poslat PPLkem (kurva cooooo?) A milostive se me ptaji, jestli si to presto preji poslat postou. Tak sedi tam dementi? Proc vyplnuji do objednavky telefon? Proc ten kreten, kdyz cte, ze to ma prijit do patku ceka celej den na odpoved na mejl? Si mysli, ze v CR nikdo nemaka a jen cumi do PC? Odepsal jsem ted vecer o pul sedmy, ze doprdele ANO. Zitra to tam nejakej lempl co neumi pocitat bude skladat do krabic, zase to posere a pak to pujde ceskou postou pres Uzbekistan a prijde to v pondeli. A ja to tam necham lezet, protoze v pondeli si to uz muzou strcit do ritniho otvoru.
PROC vsude delaj lidi, ktery jejich prace nebavi?
Omlouvam ze, ale jsem nasranej, tak se me snad ulevi. :roll: