Tak je to spuštěno, můžete fórum plně využívat, jen se musí doladit vzhled. Danek
ty si bez auta ?
ty taky nemáš vůz nebo co
Quote from: Petrtrol on February 09, 2011, 12:41:55 PMty si bez auta ?A je nás více.
army a kde je? snad ne ještě blíž ke slovenskejm hranicím
Quote from: deywis on February 08, 2011, 22:15:53 PMjá ho ukecám, divéte: "strejdo armulínku, panáčku nejhodnější a nejšikovnější, že budeš té lásky a dojedeš za nama na srázeček? dovezu ti nějakou dobrou slivovičku a výborný masíčko na grileček, což? " tak na to bych slyšel i kdybych byl hluchej
já ho ukecám, divéte: "strejdo armulínku, panáčku nejhodnější a nejšikovnější, že budeš té lásky a dojedeš za nama na srázeček? dovezu ti nějakou dobrou slivovičku a výborný masíčko na grileček, což? "
když stihnu dosložit auto a budou prachy, tak dojedups: jak je na tom zdejší silnice? já jestli budu muset vyšroubovat trochu vejšky....
Quote from: hospodskej on February 12, 2011, 13:55:12 PMkdyž stihnu dosložit auto a budou prachy, tak dojedups: jak je na tom zdejší silnice? já jestli budu muset vyšroubovat trochu vejšky....silnice tak na -40,na závody klidně -80